Асен Блатечки е вцепенен: Неговата Катерина е в опасна близост с друг! (всичко му се връща тъпкано)

Асен Блатечки е вцепенен: Неговата Катерина е в опасна близост с друг! (всичко му се връща тъпкано)
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки не може да повярва, че жената, която считаше за своя до гроб, може да си тръгне от него!

Идва видовден, рано или късно. Това са казвали винаги хората и са били напълно прави. Живото доказателство към днешна дата е актьорът Асен Блатечки, който от няколко години насам се прочу повече със забежките си по жени, отколкото с ролите в театъра и киното.

То не бяха флиртове, то не бяха афери за една нощ, а накрая и бурна връзка с Диляна Попова, от която се сдоби с дете. Нямаше да има нищо кой знае колко скандално, ако Асен Блатечки беше сам, а не с жена и дъщеря до себе си.

Асен Блатечки

Асен Блатечки е на път да изпита на собствен гръб какво е да ти сложат рога

Тъкмо въпросната жена, режисьорката Катерина Горанова отнесе целия стрес и болка от изневерите и похожденията на половинката си и свикна да бъде на първите страници на вестниците, без лично да си го е заслужила.

Е, може би точно видовден дойде и за женкаря Блатечки, който в момента се намира в тотално вцепенение. Това разкриха близки до семейството му източници, хвърляйки бомбата, че този път той е в ролята на измъчения партньор, рискуващ да изгуби любовта на живота си.

Оказа се, че докато Асен Блатечки си вееше атрибутите на морето и дори се заигра с колежката си Снежана Макавеева, то жена му е срещнала друг мъж. Към момента двамата не са интимно обвързани, но въпросният господин показвал силен интерес към интелигентната и ерудирана Катерина.

„Нещата още са на съвсем начална фаза, но този човек е също от творческите среди и е малко по-голям от Катя. Срещнаха се по работа преди около месец и половина, и си допаднаха много. Неговият интерес към нея обаче е значително по-голям от чисто колегиалния, а като гледаме, тя също доста му симпатизира. Няма да се учудим ако в крайна сметка двамата се открият и Асен остане с пръст в уста. Но той си го е заслужил това отдавна, Катерина има право на щастие и да се чувства единствената жена на света“, коментират източниците.

И май са напълно прави, тъй като е крайно време поне една жена да покаже на мачото Блатечки кон боб яде ли.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Асен Блатечки е вцепенен: Неговата Катерина е в опасна близост с друг! (всичко му се връща тъпкано)”

  1. Ев

    авг. 18. 2016

    Крайно време е да му сложат рога. Определено ще му ходят.

Добавете коментар