Най-мощният ефект: Това е любимото упражнение за стягане на тялото на Адриана Лима!

Най-мощният ефект: Това е любимото упражнение за стягане на тялото на Адриана Лима!
5 (100%) 2 votes

Адриана Лима е символ на женската красота, затова можем да й вярваме напълно в упражненията и храненето!

Макар и прехвърлила 30-те години, Адриана Лима още дълго време ще си остане символ на женската красота. Днес тя е едно от лицата, които подлудиха Олимпиадата в Рио, а тайната на красотата й още не е разгадана.

Все пак научихме нещо, което може да ни е от полза. А то е любимото упражнение на Адриана Лима за стягане на цялото тяло едновременно. Това упражнение наистина е най-сложното от всички, защото при него не се изисква движение, а застинала поза в едно положение.

Адриана Лима

С това упражнение на Адриана Лима ще стегнете тялото си като никога досега

Упражнението е известно по цял свят и се нарича планк, още дъска. Както ще видите от снимката, човек трябва да застане в тази позиция и да остане в нея поне 5 минути, но без да отпуска тялото си дори за миг. Това гарантира стегната мускулатура на краката, ръцете, раменете, седалището, корема – изобщо на цялото тяло, защото засяга всяко едно мускулче.

Не се прави лесно, но ако се започне първо от една-две минути и се стигне до 5 минути на ден, то първите видими резултати ще са налице още след един месец. В това уверява и самата Адриана Лима.

Защото при модела на „Виктория Сикретс“ не са важни толкова диетите, колкото спорта и натоварването на тялото. Освен, че прави планк по десет минути всеки ден, Лима обожава нападите, клековете и разтягането.

А любимото й „мързеливо“ упражнение е от страничен лег, когато вдигаме и сваляме нагоре-надолу крака си. Казват му мързеливо, защото е лесно и може да се направи правилно от всеки. Но с редовна практика и множество повторения, резултатите и от това упражнение са направо убийствени.

Ето как точно се изпълнява това страхотно упражнение

Ето как точно се изпълнява това страхотно упражнение

Опитайте и вие, а после споделете резултатите и мненията си! Успех на всички!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар