Вижте Жаклин Макинес – Стефи Форестър от „Дързост и красота“ днес! (снимки + разкрития)

Вижте Жаклин Макинес – Стефи Форестър от „Дързост и красота“ днес! (снимки + разкрития)
5 (100%) 2 votes

Стефи Форестър от „Дързост и красота“ е едно от най-запомнящите се лица в целия сериал!

Дръзка, смела и откровена до болка – това е дъщеря на Ридж Форестър Стефи Форестър в сериала „Дързост и красота“. Красивото лице зад образа на младата бунтарка е на актрисата Жаклин Макинес, която не се оказа особено различна от Стефи в реалния си живот.

Жаклин, по която е луда цяла Америка, е на 29 години и живее живота си на бързи обороти. Чаровницата не спира да пътува по света като любимото й място беше и си остава Париж.

Дързост и красота

Стефи Форестър е синоним на бунтар в сериала „Дързост и красота“

Интересното при нея обаче е, че скоро ще навърши 30 години, а още няма сериозен мъж до себе си. Да, Жаклин Макинес има връзка, но не иска и да чуе за брак и за деца – незнайно докога.

Името й беше свързвано с доста известни личности, включително и с това на собствения й баща в „Дързост и красота“ Рон Мос. Жълти сайтове зад океана спрягаха имената им като любовници малко преди Мос да реши да прекрати участието си в сагата.

Впоследствие обаче се оказа, че в клюката няма нищо вярно, освен може би само имената на актьорите. Настоящият приятел на Жаклин Макинес не е известен за повечето хора в Европа, камо ли в България. Той също е с творческа професия, но прави впечатление, че на повечето си снимки в мрежата, Жаки е сама.

Каква е причината за това и защо тя неколкократно е заявявала, че едва ли ще създаде законно семейство и ще роди две-три деца, към момента единствено актрисата е наясно.

Жаклин е пораснала, но е все така красива

Жаклин е пораснала, но е все така красива

Тя си прилича доста със своята героиня, особено по темперамента

Тя си прилича доста със своята героиня, особено по темперамента

За феновете й обаче е важно само, че Стефи Форестър продължава да бъде част от сериала и няма никакво намерение да се отказва от него. Поне това е някаква утеха, нали?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар