Съпругата му Ина в шок: Наглостта на Румен Луканов мина всички граници! (още подробности)

Съпругата му Ина в шок: Наглостта на Румен Луканов мина всички граници! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Румен Луканов подложи Ина на нещо, което не беше очаквала!

От възрастта ли, от мъжката критическа ли, но бившият водещ на „Сделка или не“ Румен Луканов откачи тотално. А съпругата му Ина вече не знае какво да мисли и какво да предприеме с него.

Припомняме, че преди около месец гръмна новината, че Румен Луканов вече официално се подвизава с новата си любовница из столицата като двамата дори бяха заснети да се разхождат заедно посред бял ден.

Румен Луканов

Блудният съпруг Румен Луканов отново подви опашка и се върна при жена си, но вече е късно

Това беше последната капка, която преля чашата на търпението на Ина и тя посочи вратата на неверния си съпруг. Не щеш ли обаче, преди броени дни блудният син се завърнал да моли прошка на колене, това разкриха близки до обкръжението на водещия.

Оказа се, че Румен Луканов сам зарязал любовницата си, на която бързо се наситил и решил, че не е това жената за него. И, разбира се, отново потропал на вратата на дългогодишния си дом – убеден, че Ина е неговата съдба.

„Е да, ама не. Този път Румен прекали тотално. Ина остана като втрещена, но не от това, че се е върнал при нея, а от наглостта му. Ако беше само тази негова забежка, как да е. Но той се съсипа да кръшка през годините като овърша де що можа от участничките в предаването си“, разказват източниците.

Из светските среди на столицата се носи слухът, че Румен Луканов зарязал любовницата си по две причини. Първата била заради синовете му, които този път твърдо застанали на страната на майка си и му били адски сърдити. А втората – просто, защото въпросната дама не е от типа на водещия.

Както сами видяхме от снимките тогава, тя беше на солидна възраст, а не млада хубавица, каквито предпочита Луканов. Негови познати обаче са убедени, че е направил груба грешка и че трябва или тутакси да хукне обратно при последната си изгора, или рискува да си остарее сам.

„Ина трябва да е луда, за да го прибере отново, а и тя вече свикна да живее без него, дори й е добре така. Самият той остарява, колкото и да не иска да го приеме, затова по-добре да се примири с последния си избор и да си остане там. За да не кукува сам на дърти години“, коментират запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар