Брутални разкрития: Това не е първото престъпление на Анита Мейзер! (виж какво още е извършила)

Брутални разкрития: Това не е първото престъпление на Анита Мейзер! (виж какво още е извършила)
5 (100%) 1 vote

Анита Мейзер започва да се превръща в истинско страшилище!

Убийството на съпруга й Николай Димов разбуни духовете и накара криминалисти и медии да се разровят по-надълбоко в живота и миналото на Анита Мейзер. Това, което излезе оттам обаче, заплашва да я превърне в чудовище.

Оказва се, че бившата Мисис България е виновна не само за смъртта на Николай Димов, но и за кончината на първия си съпруг в Щатите. Човечецът починал също по време на любовни игри с нея, след като погълнал и допълнителни стимуланти.

Анита Мейзер

Анита Мейзер започва да прилича на черната вдовица, такава ли ще се окаже наистина?!

„С право може да се каже, че Анита Мейзер е убила и двамата си мъже. Какво е това женище, не е истина направо! Не ни се мисли какво им прави в леглото, за да свършат като едното нищо. Първия път й се е разминало, защото смъртта на мъжа й е минала за сърдечна атака, но сега надали ще отърве кожата така лесно“, прогнозират източници, близки до разследването.

В ущърб на Анита Мейзер и невинността й са неколкократните опити да излъже органите на реда. Първо, че не е била в апартамента, когато Николай е починал и второ, че е сигнализирала за гибелта му цял час, след като той е спрял да диша.

Мейзер е извършила убийството като е завързала ръцете на Димов зад гърба с така наречените свински опашки, проснала го на леглото и започнала да го души с връзка.

„Няма как да не се усетиш, че партньорът ти взима-дава и бере душа. Тези глупости и дете не би ги изрекло. Очевидно е, че отлично е знаела какво прави. А и защо не е сигнализирала веднага на бърза помощ, вместо да чака цял час. Какво е правила през това време, да не би да му е баела“, възмущават се източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар