Бомбата избухна: Това разкритие за Ники Дойнов взриви Нова телевизия! (истината ще ви шокира)

Бомбата избухна: Това разкритие за Ники Дойнов взриви Нова телевизия! (истината ще ви шокира)
5 (100%) 6 votes

Ники Дойнов успя да втрещи колегите си с тази новина, никой не е и подозирал!

Лицето на новините по Нова телевизия – журналистът Ники Дойнов хвърли страшна бомба, която буквално взриви колегите му от медията. Никой не е предполагал, но… оказа се, че Дойнов ще става татко.

Новинарят чака бебе от последната си приятелка Петя. Тя е тъмнокоса красавица, доста по-млада от самия Ники Дойнов и не е свързана с медиите, нито с публичния живот. Не е ясно как и къде са се запознали двамата, но връзката им датира вече от близо година, разкриха близки до обкръжението на журналиста.

Ники Дойнов

Ники Дойнов ще става татко, колегите му не вярват на ушите си

Ако колегите му са ошашавени от новината, че Ники Дойнов ще се сдобие с бебе, то нищо не можело да се сравни с неговото собствено състояние в момента. Водещият бил в пъти по-сащисан от всички останали, защото детето не било планирано усилено и за създаването му Дойнов не се потил денонощно над Петя.

„Просто се е случило, но пък всички хубави неща стават точно така – без да са планирани и без да напъваш за тях. Всички много се радват за Ники, защото това беше единственото, което му липсваше досега – семейство и наследник. Прекрасно е, че мъж като него ще стане баща, защото той е сред най-интелигентните, начетени и възпитани хора у нас. Дай Боже повече такива българи да създават потомство“, коментират близки до Дойнов.

Очаква се бебето на Ники Дойнов и Петя да се появи в началото на идната година, а всички стискат палци то да се роди живо и здраво. Най-развълнувана била екранната партньорка на водещия – Ани Салич, която от години натискала колегата си да се огледа и да си хареса жена, с която да се задоми.

Явно Ани Салич се е оказала добра орисница, тъй като ето, че пожеланията й са на път да се сбъднат.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар