Красавицата, родила Антония Петрова, избухна срещу щерка си!

Красавицата, родила Антония Петрова, избухна срещу щерка си!
3.7 (73.33%) 3 votes

Антония Петрова от години живее сама, но още е подвластна на мнението на семейството си!

Не е чудно, че майката на Тоца е красавица като самата Мис България 2009. По-интересното е, че хубавица като Ана Петрова бърза да стане баба, твърдят нейни доверени хора.

Говори се, че Антония Петрова от известно време се карала често с майка си, тъй като двете имали различия относно живота. Миската не искала да има деца, докато Ани смятала, че дъщеря ѝ ще си похаби живота така.

Ана иска внуче от Антония Петрова

Ана иска внуче от Антония Петрова

Тони по принцип слушала доста майка си. Двете били близки приятелки, но в случая не искала да приеме аргументите на 55-годишната дама. Това нагнетявало обстановката помежду им и дори карало Антония Петрова все по-рядко да се връща в Перник.

Тоца и Бередин никога не са правили опити за свой наследник. Въпреки че и двамата отдавна прехвърлиха 30-те, те изобщо не се замислят за дете.

Това породи много слухове, някои от които доста неприятни за двойката. Имаше спекулации, че те просто физически не могат да имат бебе. Всъщност обаче и двамата нямали никакъв проблем, а просто се въздържали от подобна стъпка в живота.

Мълвата твърди, че Антония Петрова била тази, която не иска поколение. Руснакът бил съгласен на всичко, което тя каже. Той бил луд по миската и затова ѝ изпълнявал всички капризи.

Нежеланието на блондинката за деца било продиктувано от страха ѝ да не развали фигурата си. По принцип Тони е от пищните хубавици, което означава, че една бременност може да я направи доста пухкава и закръглена.

„Тялото ми не е пригодено за бебета. Просто не съм от тези жени.“ – отсичала навсякъде Антония Петрова.

Майка ѝ обаче, която работи в пернишки вестник, е с невероятно тяло, а има 23 годинки в повече от Тони. Това сякаш подсказва, че ако е семейна черта, и миската не би си развалила фигурата след едно раждане, счита Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар