Какво се случва днес със Стела – любовницата на Мария Илиева?

Какво се случва днес със Стела – любовницата на Мария Илиева?
4.7 (93.33%) 3 votes

Мария Илиева имаше едно голямо протеже, което продължи своя път и след X Factor!

Цели 5 години изминаха от началото на славата за Стела Петрова. Макар да не постигна най-звездната кариера в този период, тя се отличи като една от онези кадри на X Factor, които пробиха след шоуто.

Стела Петрова беше протеже на Мария Илиева, но продължи сама, за да разбере колко е тежък пътят

Стела Петрова беше протеже на Мария Илиева, но продължи сама, за да разбере колко е тежък пътят

Стела стана известна най-вече заради Мария Илиева. Тя беше в нейния отбор в предаването и главният виновник да стигне толкова далеч е именно в ментора ѝ, припомняме от Kliuki.bg.

Според слуховете, Мария и Стела са имали любовна връзка, което е и причината изпълнителката на „Нищо“ да я лансира така усилено в шоуто. Двете сякаш потвърдиха това на сцената преди 5 години, когато се целунаха страстно с език.

След X Factor нещата за Стела Петрова потръгнаха в първите години. Тя започна солова кариера, която поддържа и до днес. С отдалечаването на 2011 година обаче започна да се отдалечава и споменът на хората за нея.

Това, както и финансовите трудности, принуждават Стела да си търси шанса в чужбина. Тя всяко лято пее зад граница, където припечелва, за да се върне наесен в България и да финансира новите си проекти.

В родината участията на 26-годишната певица са доста оскъдни. Тя се подвизава предимно по клубовете в своя роден град Стара Загора, но там хонорарите са далеч по-ниски от тези в столицата или край морето.

Говори се, че Стела и Мария Илиева вече не поддържат никакъв контакт. Менторката оставила своето протеже да се оправя само в момента, в който двете прекратили любовните си взаимоотношения.

Петрова е завършила Графика, но желае да работи единствено в света на музиката. Пътят ѝ към X Factor тръгва от умението ѝ да свири на китара. Докато го прави, Стела почва да си припява и така решава да се пробва на по-високо ниво.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар