Тежка прокоба пратила Димитър Цонев в болница! Близките му разкриха горчивата истина

Тежка прокоба пратила Димитър Цонев в болница! Близките му разкриха горчивата истина
4.5 (90%) 6 votes

Близките на Димитър Цонев откриха още една причина за сполетялото го нещастие.

Преди дни легендарният тв водещ Димитър Цонев претърпя тежък инсулт и все още е с опасност за живота. Роднини и приятели се молят ден и нощ за оздравяването му, а лекарите смятат за чудо факта, че е оживял удара. Междувременно една тежка мисъл не дава мира на близките му, научи kliuki.bg.

Димитър Цонев наследил тежка болест от баща си

Димитър Цонев наследил тежка болест от баща си

За жалост, Димитър Цонев е получил инсулта си и заради тежко наследство от баща си, великия актьор Коста Цонев. И той като него имал аневризми в мозъка, които са по рождение. Не е задължително да се отключат, но при водещия, за жалост, се е случило точно това. Той е носел заплахата от мозъчен удар през целия си живот, но тя се е проявила чак на 56-годишна възраст.

Цонев-син много добре е знаел за наследственото заболяване и затова винаги е водел здравословен начин а живот, хранел се е внимателно и е спортувал редовно. За съжаление, това не му помогна в борбата с тежката наследствена прокоба, която изби под формата на масивен инсулт. Като изключим бомбата със закъснител в главата му, която наскоро избухна, водещият не е имал други сериозни проблеми със здравето си.

Близките му били на мнение, че стресът и напрежението покрай натоварената работа в телевизията са му докарали тежкия удар, но лекарите са категорични, че аневризмите са причината, а останалото може да е просто фактор, подпомогнал почти фаталния край. Баща му Коста Цонев също страдаше от сърдечно-съдови заболявания и приживе бе прекарал инсулт също, което говори за наследственост на състоянието, пише retro.bg.

Специалистите обясняват, че аневризмата е семейно проклятие и щом един от семейството страда от нея, то тя може да се предаде и на наследниците и да изрази най-неочаквано и без основателна причина. За да се моли за по-бързото и успешно възстановяване на Димитър Цонев от САЩ долетя майка му Анахид Тачева, която преди години загуби и втория си съпруг от сърдечен удар.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар