Братът на Чарлз изригна срещу него: Сега видя ли кой е по-големият сваляч?

Братът на Чарлз изригна срещу него: Сега видя ли кой е по-големият сваляч?
5 (100%) 3 votes

Принц Чарлз получи тежък удар от брат си. Оказва се, че цял живот му е завиждал!

Принц Андрю най-после има повод за гордост и той я използва максимално. Неговото гадже е може би най-красивата дама, с която някой от кралския двор някога е бил. Именно това дава шанс на Андрю да натрие носа на принц Чарлз, научи Kliuki.bg.

Както писахме вече, Деми Мур е тази, която се опитва да се намърда в Бъкингам. Актрисата е сериозно обвързана с един от синовете на кралицата, което е в основата на всички скандали в двореца през последните седмици.

Принц Андрю винаги е завиждал на принц Чарлз и сега вече може да му натрие носа

Принц Андрю винаги е завиждал на принц Чарлз и сега вече може да му натрие носа

Андрю обаче се гордеел много със завоеванието си. Той намирал Деми за уникално красива и се радвал, че докато тя е неговата възлюбена, брат му е женен за далеч по-непривлекателна и дори грозновата жена като Камила Паркър.

„Сега вече знаеш, че аз съм по-добрият в това.“ – разправял уж на шега Андрю на Чарлз.

Той обаче вътрешно в себе си надали се е шегувал, тъй като на Острова се пише, че двамата от деца се състезавали. На по-малкия брат му било откровено болно и обидно, че никой не го считал за фактор в семейството. Освен това Андрю завиждал на Чарлз заради короната, която един ден ще бъде на главата на втория.

Зад Океана пък се пише, че Деми Мур надали е истински влюбена в принца, а по-скоро иска да изживее старините, които ѝ предстоят, по най-добрия начин. Затова, когато се запознала с Андрю, дори не си помислила да му откаже връзка.

От цялата любовна история към момента най-недоволна е кралица Елизабет Втора. Тя считала актрисата за крайно неприлична, дори срамна партия за сина ѝ. Затова многократно заплашила и нея, и него, че ще ги остави без нищо, ако се оженят, но засега ефектът бил нулев.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар