Галка бойкотира сватбата на Миро?

Галка бойкотира сватбата на Миро?
4.8 (95%) 4 votes

Миро ще се жени, но надали най-добрата му някогашна приятелка ще присъства!

Мирослав Костадинов може да се венчае без половинката си от „Каризма“ до него. Галка получила покана, но има огромна вероятност да я отхвърли, научи Kliuki.bg.

Както „Всеки ден“ писа, Миро ще се жени в следващата неделя, а сватбата ще бъде на о. Корфу край Гърция. Булката Ели Златанова ще дойде чак от Лондон, където живее от много време.

Галка не смята да уважи Миро на сватбата му

Галка не смята да уважи Миро на сватбата му

Сред гостите най-вероятно ще бъдат най-близките хора и на двамата. От страната на Миро е сигурно, че ще присъства фолк певицата Анелия, която му е най-близкият човек в България.

Както е известно, Миро и Ели криеха връзката си цели 10 години. Двамата са заедно от 2005 г., но едва миналата година го разкриха. Причината, разбира се, е в нежеланието им за публичност.

За всичките тези години двойката не се виждаше често. Ели има сериозен бизнес в Англия, докато Миро гради успешна музикална кариера у нас.

Въпреки любовта им от разстояние, изпълнителят на „Допучи сърцето ми“ е убеден, че това е жената за него. Дори нещо повече, той смята, че именно редките им срещи са запазили искрата помежду им и днес двамата се чувствали все още много влюбени.

Говори се, че от няколко месеца Галка е сърдита на своя бивш партньор, поради което смята да бойкотира сватбата му. Няколко години певецът ѝ помагаше финансово, но през тази година изведнъж спря. Това обидило бившата му дуетна партньорка.

Предстоящото сватбено тържество явно цели и да разсее завинаги съмненията, че Миро използва Ели за параван, чрез който да прикрива увлечението си по мъже. Блондинът дори ще сключи църковен брак, с което ще се врече във вярност на Ели и пред Бог.

Очаква се веднага след сватбата двамата да започнат да опитват за деца. Певецът вече чукна 40-те и приятелите му твърдят, че мечтае за свой наследник.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар