Гришо избухна и разби мечтата на Никол

Гришо избухна и разби мечтата на Никол
4.5 (90%) 4 votes

Григор Димитров е бесен на Никол Шерцингер, което коства нейната мечта!

Най-голямото желание в живота на Никол бе разбито на пух и прах. Григор Димитров е отказал да става баща в скоро време, което оставило без думи половинката му.

Гришо не само е отхвърлил възможността за бебе от Шерцингер, но и е останал много ядосан, че тя е споделила публично намеренията си, без изобщо да ги обсъди с него, научи Kliuki.bg.

Григор Димитров има разминавания с Никол Шерцингер по важни въпроси

Григор Димитров има разминавания с Никол Шерцингер по важни въпроси

Както е известно, певицата даде интервю за списание, в което твърди, че е готова за деца и че е много щастлива с Григор. Това, разбира се, се възприе от всички като неин намек към тенисистът да ѝ направи бебе.

Българинът обаче никога не се бил замислял за подобна стъпка в живота си. Той побеснял, когато видял признанията на Никол, които касаели и него, но без да го уведоми предварително.

Гришо моментално отказал на певицата да има дете от нея в близкото бъдеще. Той е само на 25 г., а и кариерата му има още път да извърви. Освен това не се знае дали Димитров гледа на Шерцингер като на жената на живота си, предвид 13-те години разлика помежду им.

38-годишната певица обаче едва ли би чакала още дълго. Говори се, че ако Гришо не си промени становището по въпроса, тя ще му бие шута без забавяне.

В интервюто Никол определя Григор Димитров като точния мъж за нея – доброто момче, от което иска деца. Точно обратното за нея е бил Люис Хамилтън, когото счита за незрял и неспособен да бъде баща.

Така става ясна и причината за раздялата на певицата с пилота от Формула 1. Двамата преживяха много сериозна връзка, която свърши след третия опит.

Все пак се очаква Григор да премисли цялата ситуация. Той бил луд по Никол и изобщо не му се искало да я изгуби.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар