Амбър Хърд дарява милионите на Деп

Амбър Хърд дарява милионите на Деп
5 (100%) 1 vote

Амбър Хърд дарява милионите, получени от развода с Джони Деп.

Въпреки че и самата Хърд има не малко финансови възможности, тя и Деп имаха дълъг и доста тежък развод, съпроводен с обвинения за побой и много материални искове, както и не малко скандали около двойката. Изнудване, домашно насилие и още много сензационни разкрития относно двойката знаменитости и продължилия 15 месеца брак помежду им.

Много по-младата Амбър ще получи 7 милиона от известния си мъж. Както съобщават световните агенции, Би Ти Ви, както и изданието за новини – „Лайфстайл“ – двамата съпрузи са постигнали споразумение по делото и Амбър ще получи своите седем милиона.

Тя пък от своя страна смята да дари получените милиони за благотворителни каузи, например за организации, оказващи защита на жени – жертви на домашно насилие. А освен това педиатричната болница на Лос Анджелис също ще получи част от милионите на Хърд.

Амбър Хърд приключи развода си с Деп и дари парите за добри каузи

Амбър Хърд приключи накрая развода си с  Джони Деп и дари парите за добри каузи

Двойката най-накрая успя да загърби трудностите в комуникацията си и да изгладят различията помежду си. Иначе хубавата двойка на Амбър Хърд и Деп има един доста кратък и не хубав брак.

Красивата Амбър признава, че парите за нея нямат значение, освен ако не ги дава за благотворителност. Затова тя веднага решила къде да насочи тези средства.

По-възрастният Джони Деп пък така и не успя да реализира щастливо семейство и отново е разведен и сам. Лошото момче на Холивуд има проблем с връзките си с жените, това е явно вече, коментираме и ние от изданието за всички светски личности Клюки.БГ.

Желаем на вече разведените популярни актьори повече успехи в живота, а не само в кариерата и дано всеки открие личното си щастие, което им предстои. Въпреки конфликтите, те все пак се разведоха по взаимно съгласие, разумът надделя и може би доказа, че двамата са били влюбени преди.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар