Наталия Симеонова отново влюбена

Наталия Симеонова отново влюбена
5 (100%) 4 votes

Наталия Симеонова отново е влюбена, симпатичната руса водеща, която години наред събираше разделени двойки в предаването си „Море от любов“, сама преживя истински трудната си раздяла с мъжа на живота й – Денис Ризов.

След години раздяла, без да подписват за развод, двойката Ризос и Наталия поддържа добри взаимоотношения и взаимно уважение. Но ако дългокосият рокаджия Денис откри няколко красавици, с които да започне любов, то за Наталия Симеонова избора на нов любим се оказа почти невъзможен.

Тя таеше силно чувства към Денис и открито споделяше, че не може да се влюби все още в друг мъж. Освен това тя с усмивка споделя, че нейните чувства са като на кучето Хачико, което години очаква собственика си.

Наталия Симеонова отново е засечена да пътува щастлив аи обичана с доста по-млад от нея кавалер

Наталия Симеонова отново е засечена да пътува щастлива и обичана с доста по-млад от нея кавалер по гръцките територии

Русокосата водеща е любимка на мнозина, с нейната искреност и дар слово тя печели хората около себе си. Макар да не го казва открито и да се бе скрила чак в Солун, нейни фенове снимали Наталия Симеонова с видимо по-млад мъж да почиват на гръцка земя, а снимките изпратили към изданието „Уикенд“, пишат и от „За Жаната“. Двойката не криела чувствата си, знаейки че са далеч от злите езици и родните ни камери, но явно не съвсем.

Наталия също имаше опити за втори шанс в любовния си живот и все не продължаваха дълго. Чаровната водеща може би вече е оставила далеч спомените с Денис.

Желаем и ние от изданието Клюки.БГ да открие нова така силна и предана любов, защото тя наистина го заслужава, а многобройните й почитатели с радост ще го приемат. Желаем много обич и късмет на така харесваната и чаровна Наталия от предаванията „Море от любов“ и „Предакй нататък“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар