Чашата преля! Станислава продължава да пилее парите на Краси Радков, без да му дава най-ценното

Чашата преля! Станислава продължава да пилее парите на Краси Радков, без да му дава най-ценното
5 (100%) 2 votes

Краси Радков работи като луд, за да може съпругата му да разпуска на морето!

В момента актьорът от „Шоуто на Слави“ се подвизава край плажната ни ивица, където има участия по заведенията. Краси Радков получавал много покани да развеселява нощните клубове като комик. Това всъщност бил и основният му приход през лятото, научи Kliuki.bg.

Краси Радков от години издържа Станислава

Краси Радков от години издържа Станислава

Станислава обаче продължава да не работи и да разчита изцяло на мъжа си. Тя го придружавала до всяка една точка от страната, в която имал покана за участие. Докато Краси забавлявал публиката, блондинката пийвала коктейли на някоя от масите.

В обществените среди се коментира, че Станислава даже не си правила устата да помага на семейния бюджет. Тя също е актриса, но малко след сватбата си с Краси Радков спряла да практикува.

Преди няколко години Съни направила опит да се върне на сцената, но освен няколко малки роли в театъра, друго не успяла да си извоюва. Тогава решила, че трябва да се държи за мъжа си, защото без него ще остане в безизходица в живота.

Злите езици пък твърдят, че бракът на двамата е доста неравнопоставен, тъй като всичките компромиси ги правел Красимир. Той ги издържал изцяло, а на всичкото отгоре Станислава не искала да го възнагради с най-ценното – тяхно дете.

Според запознати, Краси Радков търпял от години всичко това поради някакви комплекси от миналото си. Като млад той бил също така пълен и не вярвал, че може да се ожени за красива жена. Когато обаче това се случило, той станал изключително щастлив и се зарекъл да не остави Станислава да му избяга.

Липсата на самочувствие по отношение на жените карала актьорът изобщо да не се заглежда по други дами. На него му било достатъчно, че такава хубавица се е съгласила да се венчае за него. Затова приемал всяко нейно решение, даже и да не го одобрявал.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Чашата преля! Станислава продължава да пилее парите на Краси Радков, без да му дава най-ценното”

  1. елза

    авг. 21. 2016

    Стига сте ги одумвали! Може да си имат репродуктивни проблеми…

Добавете коментар