Ернестина Шинова към Андрей: За 30 години само във „ВИП Брадър“ спах с друг!

Ернестина Шинова към Андрей: За 30 години само във „ВИП Брадър“ спах с друг!
5 (100%) 2 votes

Ернестина Шинова се обясни в любов на своя съпруг!

Цели 30 години трае бракът вече на Ерна и Андрей. Двамата са толкова щастливи един с друг, че дори се шегуват с любовта си, научи Kliuki.bg.

Ернестина Шинова заведе своя съпруг в Лозенец, където двойката е отпразнувала годишнината от сватбата си. Там тя му е казала прочувствени думи, поднесени с известна доза хумор, пише „България днес“.

Ернестина Шинова още обожава Андрей Слабаков

Ернестина Шинова още обожава Андрей Слабаков

„Обичам те безкрайно, животно! За тези 30 години с друг не съм спала никога. Е, само във „ВИП Брадър“, но там е разбираемо.“ – изповядала се Ерна на мъжа си.

Актрисата се познава с Андрей Слабаков буквално от дете. Тя е била само на 14 г., когато го е срещнала за пръв път. Двамата са се обучавали в една гимназия и още тогава се харесали.

Днес те се радват на щастлива любов, в която и двамата са уникално радостни, че се имат един друг. Те имат дъщеря, която обаче не се е насочила към творческа кариера като тях, а към нещо по-практично като медицината.

Йоана не е присъствала на празника на родителите си, тъй като те са искали да останат сами и да отбележат годишнината си по най-романтичния начин.

Припомняме, че Ернестина Шинова спеше с една дузина мъже във „ВИП Брадър“, но само като тяхна съквартирантка. Това значи и щегата ѝ към Андрей Слабаков.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар