Случилото се между Светлана Василева и Ангел в гримьорната шашна всички!

Случилото се между Светлана Василева и Ангел в гримьорната шашна всички!
5 (100%) 2 votes

Красавицата Светлана Василева направи нещо много странно, вече има нова изгора, дошла по интересен начин!

Плеймейтката Светлана Василева бе хваната на калъп с попфолк певец. Голямото събитие се е разиграло в гримьорна след заснемане на видеоклипа на Ангел, пише HotArena.net.

Русокосата брадърка участва във въпросното видео, където играе възлюбената на главния герой. Искрата между тях пламнала именно по време на снимките, когато Светлана стояла по бельо до Ангел в леглото, научи Kliuki.bg.

Светлана Василева омая Ангел

Светлана Василева омая Ангел

Тогава двамата установили визуален контакт, който не успели да пренебрегнат и забравят. Харесали се и след като изчакали да се разотидат другите, се усамотили в гримьорната.

„Върнах се за малко, понеже си бях забравил телефона. Тогава чух от гримьорната как някой тихо охка. Очевидно се случваше нещо, но не влязох, за да не прекъсвам приятното им занимание.“ – разказва с усмивка човек от екипа.

Светлана Василева се познава с Ангел от много години, но досега се знаеше, че са само приятели. Има вероятност обаче приятелството им да е от тези с привилегиите, което не е нещо лошо, разбира се.

Плеймейтката, известна като Гонзовица, тъй като преди време въртеше любов с Георги Иванов – Гонзо, отново е в търсене на любовта. Дано я намери, но междувременно нищо не ѝ пречи да се забавлява с мъже като Ангел например.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар