Любо Нейков сбъдва мечтата на жена си

Любо Нейков сбъдва мечтата на жена си
5 (100%) 2 votes

Любо Нейков прави съпругата си уникално щастлива, оттук нататък ѝ предстоят все по-хубави неща в брака им!

Комикът Любо Нейков най-после смята да се вкара в релси и да отслабне. Всъщност той вече е започнал това свое начинание, което пък радвало най-много жена му, научи Kliuki.bg.

Гинка отдавна правела намеци и опити да вразуми мъжа си и той да свали килограми, но чак сега виждала ефект у него. Тя била безкрайно щастлива, тъй като закръгленият вид на актьора от години я отблъсквал в леглото.

Любо Нейков сбъдва мечтата на жена си

Любо Нейков сбъдва мечтата на жена си

Любовта помежду им била много силна, но Гинка все пак тайничко си мечтаела, че някой ден съпругът ѝ ще бъде от онези слаби мъже, които гледа край него. И засега мечтата на дамата се сбъдвала, тъй като Любо Нейков слабеел скоропостижно.

Той бил спрял изцяло солта. Дори от природно солени храни се въздържал. Това му докарало 3-4 кг. по-малко, но актьорът нямал намерение да спира дотук.

Любо се заел сериозно с мисията си поради уплаха за здравето си. Преди седмици той получил остра хипертонична криза, придружена със сърцебиене. След като се съвзел, си казал, че не може да продължава така и трябва да стори нещо.

Най-големият страх на Любо Нейков не бил дали ще умре, а че неговата смърт би оставила малката Анна без баща. Това сковаващо чувство било в основата на мотивацията на актьора да отслабне.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар