Бомбата гръмна! Ники Михайлов разкри всичките си бройки (Кой ще плаче и кой ще се смее?)

Бомбата гръмна! Ники Михайлов разкри всичките си бройки (Кой ще плаче и кой ще се смее?)
4.5 (90%) 4 votes

Ники Михайлов със сигурност има повече успешни попадения на любовния фронт, отколкото спасени голове на зеления килим.

Както на доста други родни футболисти, славата на Ники Михайлов се гради основно на личния му живот, а не на професионалния. Издигнал се до вратар на националния отбор предимно с протекциите на баща си, както смятат запалянковците, днес Малката перука е на дъното и не му остава нищо друго, освен да изтупа призраците от гардероба и да напомни за славните си времена, когато мацките му се лепяха като мухи на мед, научи kliuki.bgniki mihajlov

Преди дни Ники Михайлов без избран за Ерген на годината в категория „Спорт“, където надви дори Валери Божинов и Григор Димитров. Футболистът самоиронично коментира, че да си сред най-желаните и да си ерген е въпрос на голям талант.

Докато мнозина се чудят какво толкова, освен парите, му харесват жените, в медийното пространство се появи подробен списък с любовните завоевания на вратаря, за който определено могат да му завидят повечето български мъже. В него се срещат имената на редица родни красавици, някои от които вероятно не желаят името им да бъде свързвано с Мамин Ники, но истината лъсна!

28-годишният вратар от малък си пада по засукани мадами и в леглото му май не е попадала някоя случайна. Говори се, че сефтето си е направил със Славея Сиракова, с която отново е спряган в последно време, защото старата любов ръжда не хваща. След красивата щерка на Наско Сираков обаче, Ники Михайлов е натрупал завидна бройка, преди да се върне отново при нея.

Каката Снежина Вълкова го омайва още когато е на 17, но връзката им бързо угасва. На нейно място идва Миглена Христова, както и Ралица Тошкова, която утоли мерака си за богат мъж с настоящия си съпруг Владимир Арабаджиев. Вратарят обаче не се задоволи само с нея, а мина и през сестрата на Владо – Александра, но доста за кратко, пише hotarena.net.

Като оставим на страна мацките с основна професия „златотърсачки“, идва ред на по-вървежните – фолкпевиците, които са голямата слабост на Мамин Ники. Надали има някой в България, който не знае, че с Алисия имаха бурна връзка на приливи отливи, докато тя не го замени окончателно с Бирмата. Все пак се смята, че именно тя е голямата любов и болка на футболиста. Освен нея, за негови пеещи завоевания минават и Емануела, Анелия и Мария. Последната дори се е развела с първи си мъж Димитър заради Ники Михайлов, на който в последно време доста са му спаднали акциите, а тя сега се подвизава като милионерска съпруга и вероятно не иска да си спомня за забежката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар