Тази красавица предизвика фурор с първото си появяване в родния ефир! Вижте новата народна любимка

Тази красавица предизвика фурор с първото си появяване в родния ефир! Вижте новата народна любимка
3.8 (76%) 5 votes

Натали Трифонова е истинска красавица и накара хиляди да въздишат по нея след само около минута на екран.

Миналата седмица синоптичката на БТВ Стаси Цалова обяви, че е бременна и скоро ще излезе по майчинство, но се е погрижила да намери своя достойна заместничка. Никой не предполагаше, че става въпрос за такава красавица, докато Натали не се появи пред картата със слънцата и не озари домовете на зрителите, разбра kliuki.bg.

Синоптичката може спокойно да бъде и модел

Синоптичката може спокойно да бъде и модел

Надали някой е слушал какво точно е казала красавицата с безупречна усмивка, защото, поне мъжката част, е била заета да се възхищава на красотата, която я обля рано сутрин от националния ефир. Засега Трифонова ще се появява от време на време да казва времето, но скоро ще стане титулярна синоптичка, за което мнозина се молят да е по-скоро. Само след минутата-две в ефир, Натали доби такава светкавична популярност, каквато може би и тя не е очаквала.

26-годишната дългокрака блондинка има опит пред камера, което е видно. Тя е чела прогнозата за времето и във вече несъществуващата ТВ7, където за кратко бе водеща и на предаване. След фалита на медията, Натали стояла дълго без работа, но и отклонила предложение от Нова телевизия, защото там се подвизава бившото й гадже Деян Веселинов.

Трифонова и водещият на сутрешния блок през уикенда имали тригодишна връзка, която всички смятали, че ще завърши със сватба, а не с брадва. След силната любов двамата не искат и да се поглеждат и затова за красавицата било немислимо да работи на едно място с нея. Освен това, там би срещнала конкуренцията на любимката Никол Станкулова, която мнозина са на мнение, че бързо ще детронира, пише vsekiden.com.

Освен като лице на прогнозата за времето, Натали се е подвизавала и като танцьорка по столични заведения, както и като част от балета на „Х фактор“. Новата тв  се е пробвала и да се влее в редиците на „Магаданс“, но Слави я отрязал, защото била прекалено висока и не достатъчно пластична.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар