България потъна в скръб! Димитър Цонев си отиде! (Деси Цонева сподели скръбната вест)

България потъна в скръб! Димитър Цонев си отиде! (Деси Цонева сподели скръбната вест)
3.8 (75%) 4 votes

Димитър Цонев загуби битката за живота си и почина днес във Военномедицинска академия.

Скръбната вест за кончината на Димитър Цонев разкри дъщеря му Деси в профила си във фейсбук, където без думи сложи черната жалейка, а съболезнованията не спират да валят. Последните няколко дни бяха критични за телевизионния водещ, защото получи белодробна инфекция, която в комбинация с прекарания инсулт, доведе до фаталния край, научи kliuki.bg.

Димитър Цонев остава непрежалим за съпругата, дъщеря си и сина си

Димитър Цонев почерни съпругата, дъщеря си и сина си

Лекарите не смееха да дават прогнози дали Димитър Цонев ще прескочи трапа, а вчера директорът на ВМА разкри в ефир, че състоянието му е критично. В късните часове на вчерашния ден то се е влошило още повече и лекарите е нямало какво повече да направят. Екип от най-добрите специалисти се грижи за тв легендата близо десет дни.

На 14 август Димитър Цонев получи масивен инфаркт на път към София след семейна почивка. В болница постъпил часове след кризата, които може би също са оказали решаващо значение. Състоянието му по едно време се бе стабилизирало и трябваше тези дни да му се направят допълнителни изследвания, за да има повече информация относно това как ще се развива състоянието му, но белодробната инфекция сломи 56-годишния водещ.

На 30 август Митко трябваше да стане на 57, а точно на днешния ден, когато той си отиде от този свят и остави стотици да скърбят за него, е рожденият ден на сина му Димитър. Тази година пък се навършила четири лета от кончината на баща му Коста Цонев, който също си отиде заради съдови проблеми, които явно Димитър Цонев е наследил от нея.

Новината за смъртта на водещия се разнесе мълниеносно, а съболезнования изказаха не само колегите му от Националната телевизия, които го определиха като емблема, но и куп родни журналисти и общественици. Председателят на БСП Корнеция Нинова и самият Бойко Борисов също изразиха съжалението си от голямата загуба на легендарния Димитър Цонев.

Екипът на kliuki.bg също изказва най-искрените си съболезнования към семейството и близките на Димитър Цонев. Поклон пред паметта му!

 


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “България потъна в скръб! Димитър Цонев си отиде! (Деси Цонева сподели скръбната вест)”

  1. Кети

    авг. 24. 2016

    Много, много съболезнования, много ми е мъчно. Беше добър журналист, етичен и нямаше агресия при него. Толкова жалко за него! Поклон!

Добавете коментар