Маги Халваджиян: С X Factor е свършено!

0

Маги Халваджиян призна, че тази година няма да прави най-гледаното музикално шоу у нас!

X Factor през настоящата есен няма да има. Това разкри самият продуцент Маги Халваджиян. Той го е обсъдил с Нова ТВ и съвместно са решили да дадат почивка на най-популярното музикалното предаване в България, научи Kliuki.bg.

Маги Халваджиян изхвърли X Factor от ефира
Маги Халваджиян изхвърли X Factor от ефира

„Решихме тази година да бъде нулева за X Factor. Ще дадем малко почивка на шоуто, а и нека се появят повече таланти. Не може всяка година да излизат големи певци.“ – каза Маги Халваджиян пред Ани Цолова тази сутрин.

Арменецът обаче се е подготвил за работа и през тази есен. Той ще вкара в България друго шоу, чиято цел е да забавлява зрителите. Става въпрос за „Пееш или лъжеш“, което се излъчва в чужбина от няколко години.

Въпреки че Магърдич твърди, че догодина ще върне X Factor на екран, има огромна вероятност новото шоу да се превърне в титулярно и другият формат да изчезне за по-дълго.

Още преди месеци се носеха слухове, че Маги Халваджиян не е останал доволен от рейтинга на последното издание на X Factor. Дори се говори, че печалбата му е била доста незначителна в сравнение с предишните години.

Това по всяка вероятност е насочило арменеца към нов проект. Той е известен с това, че не понася да губи пари и когато види, че се случва, почва да мисли план за спасение.

Най-вероятните виновници за ниската гледаемост на X Factor 2015 са членовете на журито. Те събраха много критики, тъй като измежду тях единствено Люси Дяковска имаше някакви гласови данни. Криско, Саня Армутлиева и самият Маги Халваджиян оценяваха хора с много по-голям певчески талант от тях.

Това няма да е първата нулева година за X Factor. Той стартира през 2011 г., но през 2012 г. изчезна от ефира. Завърна се преди 3 години вече под ръководството на Магърдич.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.