Тя е само на 18 г., но вече носи в себе си голяма драма!

Тя е само на 18 г., но вече носи в себе си голяма драма!
5 (100%) 5 votes

Дарина Йотова е съсипана, славата я помете с пълна сила!

Откритието на последния X Factor Дарина Йотова разкри своята голяма мъка. Дара проговори за личния си свят, който се оказа не дотам приятен, научи Kliuki.bg.

Истината е, че младата певица изобщо не е щастлива в живота. Откакто е стъпила на сцената на Маги Халваджиян до днес-днешен, варненката губи непрестанно свои приятели и вече няма нито един, пише „България днес“.

Дарина Йотова не е щастлива в живота

Дарина Йотова не е щастлива в живота

„Заради ангажиментите си се отдалечих от всички свои приятели и вече нямам нито един близък човек.“ – споделя Дарина Йотова.

Певицата е от Варна, но постоянно пътува по участия и също до столицата, където е компанията ѝ „Вирджиния рекърдс“. Това явно пречи на социалните ѝ контакти, които е имала на морето.

Въпреки определено неприятното чувство да нямаш приятели, това се явява по-малката злина, която славата е причинила на Дара. Най-лошото за нея сякаш предстои, тъй като тя може да повтаря учебната година.

Дарина имала няколко поправителни изпита през септември, но не поради липса на знания, а поради своите отсъствия. През миналата година цял първи срок тя се подвизаваше в София, за да участва в X Factor. След това така и не успяла да навакса материала и учителите се принудили да ѝ оставят двойки по някои предмети.

„Жертвах училището, за да мога да пея. Много трудно балансирам и двете.“ – казва с мъка Дарина Йотова.

Все пак се очаква тя да премине 11-ти клас някак, за да успее да влезе в последната година на средното си образование. Догодина певицата трябва да бъде абитуриентка.

В любовен аспект известността също пречела на Дара. През последната година тя така и не успяла да заформи сериозна връзка, тъй като непрекъснато била в друг град.

„Кое момче ще търпи гаджето му все да го няма?!“ – коментират познатите на завършилата на трето място в X Factor 2015.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар