Обрат! Всички мислеха, че Саня ще изневери на Ники Илиев, а каква стана тя

Обрат! Всички мислеха, че Саня ще изневери на Ники Илиев, а каква стана тя
5 (100%) 4 votes

Ники Илиев се забавлява, докато жена му работи здраво по неговия филм!

Актьорът Николай Илиев е сред най-желаните мъже и това се видя ясно на морето, където той е избухнал здраво в компанията на приятели, пише ежедневник. В дискотеката обаче е имало и много красиви дами, които не спрели да ухажват звездата, научи Kliuki.bg.

В началото Ники Илиев не им обръшал внимание, но след като обърнал няколко бързи чашки, започнал да отвръща на флиртовете. Не се знае дали си е тръгнал с някоя от хубавиците в нощния клуб, но очевидци твърдят, че е бил доста пиян и затова всичко е възможно.

Ники Илиев застраши брака си с красивата Саня Борисова

Ники Илиев застраши брака си с красивата Саня Борисова

Изненадващото е, че тази случка идва в момент, в който се считаше, че Саня Борисова е тази, която е по-вероятно да кривне от правия път. Актрисата се бе сближила доста с Орлин Павлов покрай филма „Нокаут или „Всичко, което тя написа“ и се говореше, че между тях има някаква искра.

Оказа се обаче, че Саня работи усилено, докато съпругът ѝ се радва на танци с непознати жени. Той е продуцент и режисьор на филма, който в момента се снима в Банско, но по всичко личи, че жена му движи нещата.

Ники Илиев по принцип е голям купонджия. Зад интелигентния си и смирен вид той крие купонджийска същност, която избухва винаги когато пийне малко в повече.

Припомняме, че преди да се ожени за Саня Борисова, актьорът имаше много похождения сред жените. Той дори успя да забие звездата ни от Олимпиадата Ивет Лалова, което е немалко постижение.

Романсът между Ники и Саня стартира покрай филма „Чужденецът“, който се превърна в много голям хит. Двамата участваха заедно в него, като проектът отново бе на Илиев. Буквално за броени месеци се стигна до сватба помежду им. Дали толкова бързо ще дойде и разводът обаче?


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар