След Слави Трифонов, най-красивата журналистка разби сърцето и на Юксел Кадриев!

След Слави Трифонов, най-красивата журналистка разби сърцето и на Юксел Кадриев!
3.8 (76%) 5 votes

Тя е божествено красива, но засега никой не става достоен за Лиляна Боянова!

Красавицата на Би Ти Ви продължава да разбива мъжките сърца в медията. Този път в нейна жертва се превърна Юксел Кадриев, който от месеци опитвал да я впечатли по някакъв начин, но не успявал, пише в. „Уикенд“.

Новинарят с турски корени още с появата на Лиляна Боянова в БТВ почнал леки флиртове, но не прекалявал, тъй като по онова време още не бил махнал халката. След развода си обаче Юксел започнал същинската офанзива, научи Kliuki.bg.

На Юксел Кадриев не му се отвори парашутът при Лиляна Боянова

На Юксел Кадриев не му се отвори парашутът при Лиляна Боянова

Той е известен с увлечението си по чашката и именно то му изиграло много лоша шега при свалката с Лили. Журналистът постоянно ѝ пишел смс-и подпийнал. Хубавицата разбирала веднага, че е в пореден запой, тъй като съобщенията били доста дръзки и дори граничещи с просташкото.

Юксел Кадриев в момента има гадже, но продължава да бройка и други жени. В Би Ти Ви се говори, че мисълта за Лиляна Боянова не го оставяла на мира. Той приемал като предизвикателство да свали най-красивата си колежка в телевизията.

Лили е известна в медията като мъжемелачка, тъй като почти всеки се е пробвал вече да я спечели, но нито един не е успял. Твърди се, че журналистката не искала да се занимава с любов, тъй като е самотна майка и от гледане на детето и работа не ѝ остава време за друго.

Преди време Лиляна Боянова отсвири и не кой да е, а една от най-влиятелните личности в БТВ – Слави Трифонов. Дългия си я бе харесал много, но новинарката ясно му показала, че не иска да бъде с него, било то и само за една нощ.

Припомняме, че Лили дойде в Би Ти Ви от ТВ 7 преди 2 години. Тя бе привлечена по настояване на Гена Трайкова, която видя в нея достойната си заместница в ефира на телевизията. Едва ли обаче някой е очаквал, че Боянова ще подлуди така всички мъже там.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар