Тя е голямата любов на Николай Бареков!

Тя е голямата любов на Николай Бареков!
5 (100%) 4 votes

Николай Бареков още гасне по красивата синоптичка, но вече е много късно за тази любов!

Натали Трифонова взриви родния ефир с появата си като водеща на Времето, но нейната история се оказва доста интересна, научи Kliuki.bg.

Истината за 26-годишната синоптичка е почти взривоопасна, защото тя се оказа една от любовниците на Николай Бареков, писа „Уикенд“. И не каква да е любовница, а любовта на живота му.

Николай Бареков не е забравил Натали Трифонова

Николай Бареков не е забравил Натали Трифонова

Да, именно Натали била влязла толкова под кожата на евродепутата, че той бил готов да направи всичко за нея. Бившият журналист уредил хубавицата на работа в ТВ 7 тогава и ѝ отворил вратите към телевизията.

Връзката на Бареков и Трифонова приключила в мига, в който Ники разбрал, че красавицата му слага рога. Въпреки че и той самият въртял и други жени едновременно, бил влюбен само в Натали и не искал да я дели с никого.

Тя обаче започнала авантюра с колегата си Деян Веселинов, а след като Николай Бареков я зарязал с разбито сърце, блондинката заживяла със спортния журналист и връзката им станала сериозна.

И Дидо обаче зарязал Натали Трифонова, като се говори, че отново била намесена изневяра на хубавицата.

След големите размирици в ТВ 7, синоптичката в продължение на 2 години се издържала единствено с танци. Тя е била част от балет „Нова“, както и от балета на X Factor.

Не е тайна, че Би Ти Ви наеха Натали като част от стратегията си да се борят с конкуренцията на Нова ТВ. В другата телевизия от години прогнозата за времето съобщават красавици като Никол Станкулова и Деси Банова. Сега от БТВ най-после могат да отвърнат на удара.

Според слуховете, Николай Бареков все още бил влюбен в Натали Трифонов и дори ѝ звънял от време на време да пита как е. Тя обаче не изпитвала нищо към него и постоянно го отрязвала, като понякога даже телефона не си вдигала.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар