Всичко между Алекс Раева и Маги Халваджиян приключи

Всичко между Алекс Раева и Маги Халваджиян приключи
5 (100%) 3 votes

Алекс Раева вече няма да работи като тв водеща – нито сега, нито в следващи години!

Любимката на много зрители вече няма да работи допълнително в телевизията. Александра Раева е решила да се съсредоточи само върху музиката и вече ще бъде единствено певица, каквато всъщност е, научи Kliuki.bg.

Бившата на Слави Трифонов е взела това решение сама и по лични причини. Тя искала да намали работата си, тъй като се надявала, че съвсем скоро ще зачене от диджей Дончо.

Алекс Раева отсвири Маги Халваджиян завинаги

Алекс Раева отсвири Маги Халваджиян завинаги

„Не мога да съвместявам и двете неща. В момента да бъда майка е най-голямото ми желание.“ – разказвала на близките си красивата Алекс Раева.

Тази година ще премине без X Factor в ефира, но певицата получила предложение от Маги Халваджиян за новото му шоу „Пееш или лъжеш“. Тя отклонила офертата, понеже искала да посвети цялата си есен на опити за забременяване.

Ако успее да зачене, Алекс Раева била категорична, че вече няма да се върне към работата си на тв водеща. Тя не искала да бъде от майките, които постоянно са на работа. Затова от двете си поприща избрала това, което обича най-много да прави – да пее.

Решението на Алекс е шокиращо, но и достойно за уважение. Въпреки че мъжът ѝ не печели чак толкова много и няма солидни доходи зад гърба си, певицата слага личното над професионалното.

Алекс Раева съвсем скоро ще чукне 36 г. и това сериозно притеснявало певицата. Тя все още няма деца, нито брак. Диджей Дончо в това отношение е по-напред с материала, тъй като вече има развод зад гърба си, както и дете.

През последната година Александра направи всичко възможно да забременее. Говореше се, че е прибегнала дори до ин витро, но е ударила на камък. Лекарите обаче са установили, че няма физически проблем и трябва да бъде търпелива, за да стане майка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар