11 години отминаха от…

11 години отминаха от…
4 (80%) 4 votes

Единадесет години отминаха от смъртта на един от най-знаковите и помнени у нас подземни бизнесмени – Жоро Илиев.

Загубил живота си на 25 август 2005 година в Слънчев бряг, много са легендите за него и живота му. Коментира се фактът, че с половинката му в живота Мая нямат биологични деца, а му се преписват няколко незаконни такива.

Най-разпространеният слух е за това, че певицата Кали е родила от него първия си син. Разбира се, това е многократно отричано. Тя твърди, че е кръстила сина си на Жово Илиев заради това, че той е направил голяма услуга на нея и бащата на сина й Георги.

11 години от загубата на Жоро Илиев

11 години от загубата на Жоро Илиев

На 39 години Жоро Илиев бива убит публично. Мнозина твърдят, че е знаел, че е поръчан, но докрай не желаел да си слага защитна жилетка.

Става начело на групировката „ВИС“ след като брат му Васил умира. Георги Илиев има много приятели от различни кръгове. Кръстник е на сватбите на Коко Динев и Анелия, а също и на Денис Ризов и водещата Наталия Симеонова, която е доста близка със съпругата му Мая.

Сватбата на мая и Георги Илиеви

Сватбата на Мая и Георги Илиеви

Цялото наследство остава в ръцете на неговата законна съпруга Мая Илиева, но при условието, че тя не се омъжи до десет години след смъртта на мъжа си. Всъщност Мая и Жоро се познават от съвсем млади, те имат искрена и силна любов помежду си, въпреки бурния начин на живот в тези среди, коментират и от изданието за светски истории „Love style“.

Както разказвала и една от журналистките, които лично го познават – Надя Чолакова, тя казва, че със сигурност е бил щедър, но и доста изтощен от целия си стил на живот, може би е живял кратко, но пък бързо и е изживял своите най-запомнящи се моменти подобаващо, коментира тя.

В крайна сметка начинът му на живот го погуби, но Жоро Илиев се обсъжда често и в наши дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар