Мегаскандал: Христо Стоичков провали сватбата на Христина с побой над шофьор!

Мегаскандал: Христо Стоичков провали сватбата на Христина с побой над шофьор!
4.4 (88%) 5 votes

Христо Стоичков се разправи собственоръчно с един от хората, които го подразниха на тържеството!

Изключително голям скандал се разрази по време на сватбата на Христина Стоичкова. В основата му е баща ѝ, който е пребил шофьора на екипа на „България днес“, пише „24 часа“.

Христо Стоичков се вбесил още щом видял журналисти на събитието. Той веднага излязъл навън и се отправил със заплашителна походка към колата на колегите.

Христо Стоичков провали сватбата на щерка си

Христо Стоичков провали сватбата на щерка си

След известен период само на обиди и псувни, Камата решил да изгони репортерите с физическа сила. Най-близо до него бил шофьорът на колата, който получил няколко удара с юмруци и ритници.

В паниката си водачът на МПС-то дал газ назад, мъчейки се да избяга от боя, но не се огледал в огледалата. Така ударил леко един от автомобилите на гостите.

Поради създалото се ПТП, на сватбата пристигнала пътна полиция. Въпреки обстоятелствата, на шофьора му бил създаден акт.

Христо Стоичков е известен с ненавистта си към журналистите. Още като играч той се сърдеше при всеки по-негативен материал срещу него.

Този път обаче побеснял така, тъй като не искал никакви неканени репортери или фотографи на сватбата на малката си дъщеря. Камата изрично забранил на пропусквателният персонал да пуска журналисти в района на Етрополския манастир.

Все пак обаче от в. „България днес“ успели да влязат някак и това изкарало Ицо от равновесие. Още не е ясно дали шофьорът ще подаде жалба срещу легендарната „осмица“.

Всички на събитието останали шокирани от действията на Христо Стоичков. Младоженците също били потресени от начина, по който великият някога футболист се отнесъл към клетия шофьор.

Дори се говори, че булката Христина била бясна и обидена на баща си, че е провалил по такъв начин сватбата ѝ. Мъжът ѝ Лука Белич също не можел да повярва какви ги е свършил бъдещият му тъст.

Според някои слухове, Христо Стоичков е реагирал така поради проблеми с гнева, които го тормозели през последните месеци и заради които пиел дори хапчета, дочу Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Мегаскандал: Христо Стоичков провали сватбата на Христина с побой над шофьор!”

  1. ЧУДЕНКО

    авг. 27. 2016

    ЗАЩО НЕ ПОЛЗВА НЯКОЯ ИСТАНБУЛСКА ДЖАМИЯ – ТАМ Е ПО-СПОКОЙНО ?

  2. Лилит

    авг. 28. 2016

    Имал проблеми с гнева. Проблеми с акъла и домашното възпитание има.

Добавете коментар