Станислава Цалова спазва традициите

Станислава Цалова спазва традициите
5 (100%) 2 votes

Станислава Цалова спазва традициите. чаровната синоптичка, която само преди година се завърна от майчинство, отново е бременна.

Стаси очаква втора рожба, момиченце този път, след появата на първородния й син Светослав, сега Стаси ще има дъщеря, която ще носи името на нейната майка – Антонина.

Станислава Цалова и нейният мъж - щастието е пълно, очакват и втори наследник

Станислава Цалова и нейният мъж – щастието е пълно, очакват и втори наследник след бебе Светослав

Синът на водещата от телевизия Би Ти Ви носи името на своя дядо – бащата на съпруга Данчо, който е официалната половинка на Станислава. Според Стаси и Данчо е хубаво да се спазват традициите и децата им затова ще са кръстени на бабите си дядовците. Затова двойката се шегува, че иска четири деца, за да са кръстени на всичките си баби и дядовци, коментират и близки на семейството на репортерката и водеща на прогнозите за времето – Цалова.

Станислава Цалова щастлива, че ще става майка за втори път

Станислава Цалова щастлива, че ще става майка за втори път съвсем скоро

 

Преди да се появи на бял свят Светослав, Стаси и мъжът й опитват да имат дете три години почти, накрая си дават почивка и мисълта за детето остава на заден план, когато Стаси най-сетне разбира че очаква дете. Радостта им е голяма, Станислава Цалова коментира, че чакането им си заслужава и че детето е най-смисленото им нещо в живота до момента. Второто дете се очаква да е момиче и това прави Станислава още по-щастлива, добавят от изданието за светски истории – „Love style“. Чаровницата е в пети месец и скоро отново ще се сбогува за кратко със своите верни зрители.

Семейството на Стаси очакв аи второ бебе - момиченце

Семейството на Стаси очакв аи второ бебе – момиченце, ще се казва Антонина

Ние от изданието за новини и известни личности – „Клюки.Бг“ също й пожелаваме много здраве, леко раждане и едно здраво щастливо момиченце в хармоничната фамилия на Станислава и Данчо, които я очакват с голям трепет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар