Джей Ло каза край

Джей Ло каза край
5 (100%) 2 votes

Джей Ло каза край, привлекателната и доста съблазнителна все още певица Дженифер Лопес имаще дълга и доста променлива връзка с много по-млад от нея мъж.

Джей ло отново сама и красива, готова за нова любов

Джей Ло отново сама и красива, готова за нова любов, все така атрактивна и над 40 те си години

 

Той е атрактивен и още 20 годишен, млад, хубав – Каспар Смарт, занимава се активно и професионално с танци и е доста успешен в това си занимание. Така с еи запознават на сцената, той танцува, тя пее и участват заедно в хореографията. Сега Джей Ло е на 47 години, има две деца – близнаци. От своя страна Каспър пък към момента е едва на 29 години и още не е имал семейство.

Дженифър лопес със своята звезда на славата, награда за успехите й в музиакта

Дженифър Лопес със своята звезда на славата, награда за успехите й в музиката

Въпреки общите интереси и професии, явно и различията в поколенията и многото години разлика по между им са евентуално и в основата, певицата да предприеме решителната крачка. Както се пише и в изданието за новини „Лайфстайл“, което коментира също и че тази двойка се е разделяла и събирала отново редица пъти. Сега вече, пишат и в  изданието „Пийпъл“, че и двамата са го решили, остават приятели, но без да имат вече любовна връзка, те не се разделиха със скандали или драми, беше естествено и си запазиха приятелския тон.

Двойката Лопес и Каспър Смарт от преди раздялата, красиви и влюбени

Двойката на Джен Лопес и Каспър Смарт от преди раздялата, красиви и влюбени

От 2011 г. до сега, Джей Ло и половинката й Каспър са имали няколко раздели – 2014 и 2015 са критични, въпреки годините те бяха привлечени един от друг и доста време имаха истинска любов, на която колегите им можеха да завиждат. Сега са разделени и ние също от изданието за светски лица и истории – „Клюки.бг“ им желаем да са щастливи макар и не в обща връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар