Жененият Миро: Любовта ме изчака

Жененият Миро: Любовта ме изчака
3.5 (70%) 6 votes

Миро е на крилете на щастието, след като се венча за Ели днес!

Най-после и Миро мина под венчилото. Певецът е безкрайно щастлив, че вече е семеен. Той сподели своята радост в социалната мрежа, където обяви, че е сключил брак с Ели, научи Kliuki.bg.

От написаното от Каризмата можем да съдим, че той смята за героизъм факта, че жената на живота му го е чакала цели 10 години да се реши на брак. Нещо, което наистина е за похвала.

Миро и Ели вече са семейство

Миро и Ели вече са семейство

„Любовта търпи дълго и е милостива, тя не завижда и не се превъзнася, не държи сметка, тя се радва заедно с истината.“ – споделя с феновете си Миро.

Двамата с Ели сключиха брак на о. Корфу. Меденият им месец обаче ще бъде проведен в Канада, където певецът има концерти скоро.

Мирослав Костадинов и съпругата му се познават от 10 години. В началото всичко помежду им било доста несериозно, поради което блондинът не оповестяваше връзката си до миналата година.

Искрата между тях пламнала в Англия, където Миро е бил на участие още като част от дует „Каризма“. Говори се, че причината любовта им да се пази в тайна с години е именно страхът на певеца от обвързване.

Изпълнителят на „Дочупи сърцето ми“ обаче с времето осъзнал, че няма да срещне по-добра партия за себе си и предложил брак на Ели.

Честито на новата брачна двойка!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар