„Д2“ съсипа президента!

„Д2“ съсипа президента!
4 (80%) 4 votes

Голям удар сполетя Росен Плевнелиев, но сякаш за него той сам си е виновен!

Едва ли когато президентът е решил да се снима с двама от членовете на „Д2“, самият той е предполагал колко критики ще му донесе това. Те обаче са факт и Росен Плевнелиев получи поредната си порция хорско неодобрение, научи Kliuki.bg.

Държавният ни глава се щракна с Деян Каменов – Дидо и Димитър Кърнев в Гербовата зала на президентската институция, намираща се на „Дондуков 2“, пише Pik.bg. Не че да се снимаш там е толкова лошо, но в случая е точно така.

Проблемът е, че музикантите носят къси панталони и маратонки, а зад тях е гербът на България. Това се възприе от мнозина като гавра с цялата ни страна и държавност.

Росен Плевнелиев обаче очевидно не страда от такива предразсъдъци. Той е широко усмихнат до небрежно облечените момчета от „Д2“ и именно това му донесе много критики.

„Що за президент ще си позволи снимка пред герба с такива индивиди? Тях не ги коментирам, личи си, че са ограничени момчета, щом са облечени така на такова място. Г-н Плевнелиев обаче отново доказа, че колкото по-скоро дойдат новите президентски избори, толкова по-добре за България.“ – възмущава се потребител на Facebook.

Изцепките на настояшия ни президент през последните 5 години са толкова много, че снимката с „Д2“ минава като нещо нормално за него.

Именно подобни прояви обаче изкараха Росен Плевнелиев от голямата игра и скоро той вече няма да бъде президент. От неговата партия ГЕРБ отказаха да заложат отново на него в предстоящите избори, усещайки че той вече не притежава в себе си народното доверие.

Що се отнася до „Д2“, малко смешно изглеждат 40-годишни мъже в къси гащи и тениски. Дори и това, че са рокаджии, в случая едва ли може да ги оправдае.

Президентът Росен Плевнелиев бе съсипан от критики заради тази снимка

Президентът Росен Плевнелиев бе съсипан от критики заради тази снимка


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар