Родители на Григор Димитров избухнаха: Не искаме Никол за снаха! (Вижте причината)

Родители на Григор Димитров избухнаха: Не искаме Никол за снаха! (Вижте причината)
4.8 (96%) 5 votes

Близките на тенис звездата Григор Димитров са сериозно загрижени за връзката му с поп дивата Никол Шерцингер.

Вместо да се радват, че може да се сдобият с такава популярна, красива и богата снаха, родителите на Григор Димитров треперят от страх певицата да не му разбие сърцето и банковата сметка. Нашето момче е още младо и зелено в любовта, за която все не му остава време покрай спорта, а кака му Никол е доста по-опитна и отракана, та като нищо може да му извърти някой номер, узна kliuki.bg.

Родата на Григор Димитров не ще Никол за снаха

Исканията на влюбените май се разминават сериозно

След като наскоро Шерцингер публично се обясни в любов на Григор Димитров и намекна, че в скоро време иска да забременее от него, близките му веднага заподозряха в думите й добре измислен план.  Със своите мили приказки за щастлив семеен живот като в приказките Никол целяла съвсем да оплете в мрежи си Гришо, за да изпълни той едно голямо нейно желание.

Както знаем, в момента тенисистът е с постоянен адрес в Монако, където обитава не особено голям апартамент с баща си. Никол пък живее в САЩ, в имение за два милиона и половина долара, но в опасна близост с това на бившата на Григор Димитров Мария Шарапова. Именно затова той не харесвал идеята да ходи на гости на настоящата си половинка, а на певицата пък не й се нравело да делят малко жилище със свекъра си, пише pik.bg.

Точно поради тази причина Шерцингер не спирала да омайва Гришо да купи просторен дом за двамата в Монте Карло и да си живеят щастливо. Дори била харесала конкретно имение на „скромната“ цена от 3 милиона евро. Тенисистът не бил особено въодушевен от тази нейна идея, защото и без това все е на път и прекарва в официалния си дом не повече от две седмици годишно, та смята за излишно да пръска толкова пари за ново жилище.

Близките на хасковлията пък са сигурни, че меракът на Никол не е толкова да живее заедно с любимия си, колкото той да й купи мечтания палат, тя да забременее от него и дори да се разделят, жилището да си остане нейно. В Монте Карло е пълно с богаташи и ако живее там, Шерцингер бързо-бързо може да замени Григор Димитров с друг, който да й угажда и да я глези.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар