Директно от Емануела: Виж колко всъщност е мъжкото достойнство на Митко Динев!

Директно от Емануела: Виж колко всъщност е мъжкото достойнство на Митко Динев!
5 (100%) 2 votes

Емануела стана жертва на хакери и излизат все по-интересни разкрития за личния ѝ живот!

Димитър Динев го отнесе покрай Емануела. Това може да се твърди, след като изплуваха различни тайни от мобилния телефон на певицата, научи Kliuki.bg.

В интернет вече се завъртя видеоклип, разкриващ мъжкото достойнство на Митко. Той е създаден от самата певица, но излиза наяве от крадеца на телефона.

Колегите от HotArena.net са получили видеото от въпросния неизвестен човек (или хора). В него Динев – младши е гол, а на мъжкото му достойнство се посочва 13 см.

Емануела и Димитър Динев по времето, в което бяха официална двойка

Емануела и Димитър Динев по времето, в което бяха официална двойка

Другото, което се разбира от клипчето, е, че Емануела все още си ляга с бащата на детето си. Кадрите всъщност са точно от след любовен екшън между двамата.

Интересното е, че фолк дивата се скъса да напада публично Димитър и го обвини в какви ли не неща, а накрая се оказа, че продължава да спи с него.

Въпросното видео е от 21 юли, когато Емануела вече твърдеше, че Митко ходи по хотели с жени и не обръща внимание на детето им.

Все пак вече е изминал един месец и не се знае дали любовните ласки между тях продължават. Вероятността обаче е повече от голяма, тъй като цяла година не стигна на двамата да се забравят.

Очакват се още доста подробности относно живота на Емануела. Крадците вече загатнаха, че в телефона има изключително много скандални моменти.

Първоначално техният план беше да изнудват певицата за пари, но след като видяха, че това няма да мине при нея, започнаха да показват „кирливите ризи“ на брюнетката.

Според слуховете, Емануела е станала жертва на свои фенове. Това се заключава от факта, че те са били запознати в детайли с живота ѝ и са знаели, че в мобилния ѝ има много тайни. Също така са разбрали как най-лесно могат да откраднат телефона ѝ.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Директно от Емануела: Виж колко всъщност е мъжкото достойнство на Митко Динев!”

  1. Г-н петър

    ян. 13. 2018

    Kpacaвица

Добавете коментар