Ирена Милянкова в ступор: Виж какво й сервира щерка й Мелани-Роуз! (още подробности)

Ирена Милянкова в ступор: Виж какво й сервира щерка й Мелани-Роуз! (още подробности)
5 (100%) 3 votes

Ирена Милянкова не иска да повярва, че дъщеря й е взела това решение!

Красивата моделка Ирена Милянкова е щастлива майка на пет деца. Голямата й дъщеря Мелани-Роуз обаче наскоро успя да й почерни живота с решението, което взе. А именно да тръгне по стъпките на майка си.

Припомняме, че прелестната тийнейджърка вече се изявяваше като модел, но майка й тайничко таеше надежда, че това ще остане само едно увлечение и нищо повече. Ирена Милянкова разчитала, че Мелани-Роуз ще се насочи към наистина сериозна професия, за да не последва собствената й съдба.

Ирена Милянкова

Ирена Милянкова не искаше щерка й да тръгва по нейните стъпки, защото отлично знае колко мъка и кошмари й предстоят. Но уви…

Е, това не само не стана, но дъщеря й заявила, че възнамерява сериозно да се отдаде на манекенската професия. Което хвърлило в ступор Милянкова. Кошмарът й бил подсилен и от факта, че бившият й мъж Росен Чолов – Чолата подкрепил дъщеря си и на практика поставил Ирена Милянкова в ролята на лошата и вечно мрънкаща родителка.

„Ирена отлично знае колко красива е Мелани-Роуз и че има голямо бъдеще на модния подиум. Също така обаче отлично знае и какви са тези среди в България, на какво са подлагани манекенките и колко болка, обиди и разочарования трябва да претърпят в името на кариерата си. Искаше да й спести всичко това, но уви – Мелани си е наумила и това е“, разкриват близки до обкръжението на Ирена Милянкова.

В крайна сметка тя нямала друг избор, освен да клекне пред волята на отрочето си и да приеме решението му. Единствената й утеха сега идва от новия й любим Никола Чолаков, който правел всичко по силите си, за да я успокои и да й вдъхне надежда, че всичко за Мелани-Роуз ще се развие отлично.

Тепърва ще видим дали наистина ще стане така.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар