Изминаха вече 19 години от този фатален ден…

Изминаха вече 19 години от този фатален ден…
5 (100%) 2 votes

Изминаха вече цели 19 години от този фатален ден, в който преди толкова време светът загуби една жена, която мнозина обичаха и истински й се възхищаваха – Лейди Даяна, принцеса на Уелс, едва на 36 години тя ни напусна.

На 31 август принцеса Даяна загина в нелеп смъртен инцидент на пътя. Тя, заедно с мъжът, който шофира, и приятелят на Даяна тогава Доди ал-Файед губят живота си в тунел в Париж. От тогава минаха толкова години, но все още Даяна Спенсър, както се казва тя, се приема от мнозина като една от най-прекрасните и лъчезарни властимащи жени в историята на съвременния ни свят.

Да си спомним за красивата и обичана Лейди Ди

Да си спомним за красивата и обичана Лейди Ди

Разбира се, от тогава до сега конспирациите относно начина и обстоятелствата със смъртта на Лейди Ди са толкова много и толкова зловещи, написани са много книги и други публикации по темата, но все още истината е забулена в много тайни.

Много от хората, които са обожавали Даяна, обвиняват кралското семейство дори в това, че са замесени в инцидента и се търсят улики за това. Други пък недоброжелатели обвиняват Даяна за връзката й с милиардера Доди. Дори се коментираше евентуален брак помежду им, което би застрашило английската корона, споделят по-крайните й критици.

Едно е сигурно, Даяна беше позитивна, обичана, естествена, магнетична и много стилна жена, пример за подражание преди, а и до днес, в наше време, коментираме от светското издание Клюки.БГ.

Затова ние я помним и тъжим за нея, ще повторим и някои от популярните й фрази, добавят и от изданието „Лайфстайл“ – „Когато си щастлив, можеш да простиш много неща“ или „Бих искала да бъда кралица в сърцата на хората, но не се виждам като кралица на тази страна“. 

Загубата е голяма за близките й хора, нека си спомним за нея и ние днес!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар