Само дни след смъртта на Димитър Цонев, щерка му направи немислимото!

Само дни след смъртта на Димитър Цонев, щерка му направи немислимото!
4 (80%) 3 votes

Димитър Цонев съвсем наскоро почина, но критиките към Деси вече заваляха!

Младата журналистка Десислава Цонева стана обект на прекалено голямо хорско неодобрение. Причината е в решението ѝ да влезе във „ВИП Брадър 2016“, научи Kliuki.bg.

Продуцентският екип на риалити шоуто е решил да грабне акцента от смъртта на Димитър Цонев, която развълнува цяла България. По-неприятното за хората обаче е, че дъщеря му е готова да участва в цялото това начинание.

Щерката на Димитър Цонев предизвика смут сред обществото

Щерката на Димитър Цонев предизвика смут сред обществото

„Как може да влиза в Къщата, когато само преди дни е изгубила баща си? Вместо да скърби, ще я дават по телевизията. Тя направо премина всички граници!“ – възмущават се в интернет различни потребители.

Според слуховете обаче, Деси Цонева имала финансова нужда да участва в предаването. След като баща ѝ вече го няма, тя изгубила огромна подкрепа от негова страна, тъй като приживе той ѝ помагал много с парите.

Затова младата журналистка решила да не изпуска този шанс за голяма печалба. Говори се, че от шоуто са я примамили със 70 бона хонорар, което на Деси и се сторило наистина много.

Щерката на Димитър Цонев си навлича гнева на хората откакто новинарят получи инсулт. Той беше в болница, когато тя пускаше статуси във Facebook, касаещи състоянието му.

„Не е нормално баша ти да умира, а ти да висиш в социалната мрежа. Да ме прощава Бог, не желая никому тази участ, но поведението на дъщерята на Митко е неприемливо.“ – пише форумник.

Деси Цонева съобщи новината за своето участие във „ВИП Брадър“ по деликатен начин. Тя написа, че ѝ предстоят ангажименти с един проект, които ще продължат няколко месеца.

Това е леко двусмислено, но се твърди, че известната щерка е потвърдила пред всичките си приятели да не я търсят от септември до ноември, което говори достатъчно. Явно журналистката се гласи да спечели шоуто, но дано сметките ѝ не излязат криви.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар