Ще се шокирате: Тези тайни снимки на Слави Трифонов от 1993 година ще ви втрещят! (вижте ги тук)

Ще се шокирате: Тези тайни снимки на Слави Трифонов от 1993 година ще ви втрещят! (вижте ги тук)
5 (100%) 3 votes

Слави Трифонов днес е коренно различен от човека, който е бил преди!

Шоумен номер едно в страната – Слави Трифонов отдавна е мечта за всяка златотърсачка, но и твърде висока топка. Макар че е въшлив с пари и слава, Дългия продължава да си подбира жените и негови официални приятелки са били твърде малко дами.

Алекс Раева, Мартина Огнянова и разбира се Маги Ангелова бяха най-известните му любими, като към днешна дата сърцето на водещия отново е свободно. Надали обаче той е бил така обграден от женско внимание преди години и по-точно в началото на 90-те, когато просто не е приличал на себе си.

Слави Трифонов

Слави Трифонов днес няма нищо общо с човека от снимките

Тайни снимки на Слави Трифонов от далечната 1993-та година накараха фенките му да онемеят, видя HotArena.net. В дните на бурната си младост, когато Дългия е част от екипа на прословутото Ку-ку и тепърва набира слава, визията му е коренно различна от тази сега.

Най-шокираща е разликата в килограмите, тъй като тогава Слави прилича буквално на анорексик. Да, на тези снимки той е и с коса, при това доста буйна и къдрава. Изумява обаче прическата, която към днешна дата може да разсмее не един и двама.

За разлика от днес, когато не близва и капка алкохол заради проблемите си със здравето, Слави Трифонов доста си е подпийвал, а бирата се е изливала в гърлото му като вода. На снимката, която виждате, той нежно е гушнал още една видна настояща светска персона в лицето на пиарката и журналист Патриция Кирилова.

Какво ще кажете за някогашния Славчо?!

Какво ще кажете за някогашния Славчо?!

Няма как да не отбележим, че и самата тя е претърпяла коренна промяна във визията. Сега от тази буйна и разчорлена черна грива няма и следа, а на нейно място са се разпиляли добре оформени руси коси. Но, да – това са следите на времето и на миналото, което не прощава никому.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар