Ултра лукс: Виж разкошния палат на Ники Михайлов в Турция! (ще ви падне шапката – снимки)

Ултра лукс: Виж разкошния палат на Ники Михайлов в Турция! (ще ви падне шапката – снимки)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов се радва на приказна къща до крайбрежието на Мерсин!

Синът на Боби Михайлов – Ники Михайлов може и да е системно оплюван от родните медии, но по всичко личи, че пет пари не дава за това. Нещо повече – докато някои се скъсват да говорят за него, той си гледа кефа на едно наистина райско място.

Това е настоящата му къща в Турция, която се намира в непосредствена близост до крайбрежието на Мерсин. Къща дори звучи меко казано за този разкошен и ултра луксозен палат, в който Ники Михайлов прекарва дните и нощите си.

Ники Михайлов

Ники Михайлов се шири в уникален и супер луксозен палат край бреговете на Мерсин

За да разполага с тази чудесия, вратарят се е съгласил да брои по 4000 лева на месец, колкото струва наемът на къщата. Той обаче бил склонен дори да увеличи сумата ако се налага, само и само да има на разположение огромен басейн. На какъвто се радва в момента.

Близки до него източници разказват какви незабравими купони се организират край този басейн и колко знойни мацки са потопили перфектните си тела в него.

Припомняме, че след раздялата с Алисия, Ники Михайлов го удари на живот и дори да тръбеше, че вече е пораснал, улегнал и помърдял, то начинът му на живот далеч не потвърждава това.

Ето я къщата и огромния басейн, около който вратарят редовно си прави партита с авери и знойни мадами

Ето я къщата и огромния басейн, около който вратарят редовно си прави партита с авери и знойни мадами

Колкото до връзката му с щерката на Илиана Раева – Славея Сиракова, все още не е ясно дали двамата продължават отношенията си. По-склонни сме да приемем обратното, тъй като надали гордата Славея би позволила на гаджето си да пиянства и да вършее на поразия зад гърба й.

Какво ще стане занапред и къде ще се окаже истината, тепърва предстои да видим и да разберем. Както и коя щастливка ще плени завинаги сърцето на Михайлов.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар