Шок: Щерката на Анита Мейзер разкри ужасяваща истина за нея! (хубавата Джулия смая всички)

Шок: Щерката на Анита Мейзер разкри ужасяваща истина за нея! (хубавата Джулия смая всички)
4.4 (88%) 5 votes

Дъщерята на Анита Мейзер – Джулия се завърна в България след ареста на родителката си!

Дъщерята на Анита Мейзер – красивата и млада Джулия се върна в България от Щатите миналата седмица. Тя загърби всичките си ангажименти и долетя в столицата, за да бъде до майка си в този тежък за нея момент.

Припомняме, че Анита Мейзер продължава да гние в ареста след убийството на своя мъж Николай Димов. Последният беше съпруг на Анита Мейзер и то с доста години по-млад от нея. Оказа се обаче, че самата тя го е убила, след като го е завързала със свински опашки, а после го е задушила.

Анита Мейзер

Анита Мейзер умира в ареста, проплака дъщеря й Джулия

Поне така твърди прокуратурата, но Джулия е убедена в противното. Дъщерята на Анита избухна в плач пред медиите и заяви, че майка й се намира в страшно състояние. Престоят в ареста я убивал и то бързо.

„За това време тя е отслабнала с над 10 килограма. Страшно беше, когато я видях, това не е същата жена. Не иска да се храни, дори вода пие като врабче. Не може и да спи, нищо не я вълнува, освен това да докаже истината и своята невинност. Моля се да я пуснат от ареста, защото тя ще умре вътре и не го говоря в преносен, а в напълно буквален смисъл“, през сълзи разкри Джулия.

Тя е убедена, че ако Анита Мейзер бъде задържана в ареста до датата на делото, то няма да е никак чудно да не присъства на него, защото може да умре.

„Майка ми не е убила никого, още повече Николай. Та тя го обожаваше и трепереше над него. Винаги съм се чудила как е възможно толкова много да обичаш някого. И не, не го е ревнувала до болест или бяс, двамата имаха прекрасни и страшно спокойни отношения“, уверява дъщерята на задържаната Мейзер.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Шок: Щерката на Анита Мейзер разкри ужасяваща истина за нея! (хубавата Джулия смая всички)”

  1. Ivan

    сеп. 01. 2016

    Мирише ми на тимаджийско убийство и натопяването на мейзер , та цялата полиция и съд във Варна са на хранилка при тях.

Добавете коментар