Няма да го познаете: Това ли е Боби от „София Ден и Нощ” извън сериала?

Няма да го познаете: Това ли е Боби от „София Ден и Нощ” извън сериала?
5 (100%) 1 vote

Боби от „София Ден и Нощ” шокира феновете си

Боби от „София Ден и Нощ” има доста разлики с екранния си образ. Няма съмнение, че един от любимите герои в култовата поредица има и доста прилики с него. В епизодите той е стопанина на невероятната квартира в София, който се грижи за всички. Само че се се страхува от брака и не иска да минава под венчило, поне не толкова скоро, колкото се иска на неговата Лили. Въпреки напъните на любимата му и собственичка за студио за красота, той не спира да се дърпа и да отлага сериозния ден назад във времето.

Мимо Ченков, както е истинското име на Боби от сериала, обича своята дъщеря Симона. Тийнейджърката е непокорна, инакомислеща, дръзка, но крие добро и чувствително сърце. Тя е луда за баща си, който е отсъствал през първите години от живота й, а сега компенсира липсата си с много внимание и любов.

Мимо Чонков също като него е грижовен към своите две съкровища в реалния си живот.С децата си актьора признава, че обича да щурее, да измисля различни номера и да е топ бащата в техните очи. Готов е и на немислимото за тяхното щастие.

Един от ключовите персонажи в реалите формата и по още нещо си прилича със своя герой. Той също харесва рок музиката и е страстен почитател на моторите.

Боби от поредицата „София Ден и Нощ” се явява на шега на кастинга и печели ролята. За разлика от екранният си образ обаче не залита по чуждо. Мимо Чонков е традиционалист в любовта и мрази изневярата.

Боби от "София Ден и Нощ" е нежен баща в реалността

Боби от „София Ден и Нощ“ е нежен баща в реалността

Въпреки че след славата много фенки му налитат, той остава корав и не се поддава на изкушението.bobi2

За разлика от Боби, Мимо държи на семейните ценности и не изневерява на своята съпруга, твърдят и неговите приятели. Но също като екранния си образ е верен на аверите си и те винаги могат да разчитат на неговата подкрепа. Силен мъжага с нежно сърце, така го познават най-близките му и неговите другари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар