Бременната Емилия шокира всички като се пусна по бански! (не е за хора със слаби сърца – снимки)

Бременната Емилия шокира всички като се пусна по бански! (не е за хора със слаби сърца – снимки)
4.5 (90%) 2 votes

Емилия публикува кадри, на които е по бански край басейна и предизвика ожесточени полемики!

Благоверната на Коко Динев – Емилия отново влезе в устите на хората и стана повод за ожесточени спорове. Причината са кадрите по бански, които самата тя постна в социалната мрежа и които шокираха болшинството потребители.

Не можем да не признаем, че на въпросното фото пайнерката изглежда просто убийствено. Емилия сияе цялата, облечена в син бански, под който обаче изпъкват безкрайно дългите й и стройни бедра.

Емилия

Емилия качи доста килограми още в началото на бременността си и затова мнозинството не вярва, че снимките са реални

Тъкмо тези бедра станаха повод за възхищението на едни и присмеха на други, които веднага заподозряха в снимките виртуозна работа с фотошопа.

„Стига бе, да не сме идиоти, които не са чували за фотошоп и взимат за чиста монета всичко, което видят?! Та Емилия е бременна в последните месеци на бременността си, а още в началото започна да дебелее здраво. Нали я видяхме преди време колко се беше охранила, а като идваше да пее н заведенията, сцената едва издържаше напора на тежестта й. А сега тук пуснала някакво дългокрако, стройно и ефирно същество – само с едното бременно коремче. Не на нас тези“, коментират разпалено потребители по форумите.

Докато се водят споровете дали това е, или не е истинската визия на Емилия, то тя се намира в трепетно очакване на бебето си. То ще бъде второто й общо дете с Коко Динев, който вече е щастлив татко и на прекрасната си дъщеря Ивон от бившата си жена Анелия.

Това ли е истинското тяло на певицата, или фотошопът яко е играл по извайването на фигурата й?!

Това ли е истинското тяло на певицата, или фотошопът яко е играл по извайването на фигурата й?!

Познати на Емилия се надяват сега, когато тя ще дари Коко Динев с поредното отроче, проблемите помежду им най-после да свършат. Както и множеството изневери, които бизнесменът й сервира през всички тези години заедно.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар