Бомба: Срамната тайна на Анна-Мария Чернева от „София Ден и Нощ“ лъсна! (виж какво крие актрисата)

Бомба: Срамната тайна на Анна-Мария Чернева от „София Ден и Нощ“ лъсна! (виж какво крие актрисата)
4.5 (90%) 4 votes

Анна-Мария Чернева от „София Ден и Нощ“ е една от любимките в сериала, но на живо истината е друга!

Сериалът „София Ден и Нощ“ не престава да набира почитатели, макар че продуцентите решиха да изнервят зрителите като отрязаха епизодите наполовина.

Сред старите любимци на всички бързо се нареди и безспорно най-красивата в сериала Анна-Мария. Тя играе с истинското си име като в живота е Анна-Мария Чернева. Модел, лице от реклами и участия в клипове на певци, тя определено знае как да пробива и да си печели слава.

Анна-Мария Чернева

Анна-Мария Чернева крие, че се е опитвала да се превърне в чалга звезда

Има обаче нещо, което Анна-Мария Чернева криеше упорито и от което се срамува и до днес. И това е отчаяният й и доста жалък опит да се превърне в певица. Да, знойната мадама е имала мераци за бързо прославяне чрез музика, която обаче хич не й е в кръвта – още по-малко пък в гласа.

В клипа, който ще видите, чаровницата го раздава доста провокативна, но това е и единственото, с което може да се похвали. В самата песен липсва песен, защото Анна-Мария Чернева само шепне сластно и декламира пред камерите, облечена в оскъдни дрешки.

„Това беше първото й и последно парче, за радост на всички, които наистина ценят музиката, пък било то и чалгата. Хубаво е момичето, но откъм гласови данни е жива трагедия. По-добре да беше изчакала и да се яви в новото шоу на Маги Халваджиян за фалшиво пеещи“, коментират близки до нея източници.

Колкото до ролята й в сериала, Анна-Мария се справя завидно добре, но това се дължи и на следването й в НБУ, където изучава актьорско майсторство.

Към днешна дата феновете на „София Ден и Нощ“ тръпнат да разберат дали между героинята й и Сашо нещата ще се развият добре, или Митака ще се окаже прав.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар