Жестоко предателство: Росен Петров удари зверски Слави Трифонов! (разкритието му шокира всички)

Жестоко предателство: Росен Петров удари зверски Слави Трифонов! (разкритието му шокира всички)
5 (100%) 4 votes

Росен Петров години наред беше дясната ръка на Слави Трифонов, а го предаде най-безсрамно!

Росен Петров отдавна напусна телевизията и медийните изяви, за да се отдаде на политиката. Нещо, с което бившият му шеф Слави Трифонов се захвана чак сега. Референдумът на Дългия и екипа му обаче не спират да провокират различни мнения, дебати и спорове.

И ако за едни е съвсем разбираемо и нормално да плюят по шоумена и амбициите му за промяна, то за Росен Петров това граничи с жестоко предателство. Последният шокира всички като заяви, че референдумът на Слави Трифонов има за цел да вдигне рейтинга му на екрана.

Слави Трифонов

Росен Петров предаде Слави Трифонов, категорични са мнозина след изказването му

„Едно шоу се прави изключително трудно, особено, когато е ежедневно и когато датира от толкова много години. Нали разбирате, че е едно да говориш с нови и непознати гости и съвсем друго да се чудиш какъв разговор да завъртиш с певци, актьори и тем подобни, които сядат на дивана ти за 15-ти път. Затова и намигането към политиката, и критиката към политиците е единственият шанс за задържане и вдигане на имиджа ти“, коментира Росен Петров.

Според него Слави Трифонов е намерил най-хитрата и удобна позиция за себе си и „Шоуто на Слави“ като привлича зрителска аудитория с приказки за светлото бъдеще и скапано настояще. Това се харесвало на хората, а колкото до референдума – той щял да му донесе ползи, както и да се стекат нещата с него.

„Дай му на българина да гледа как някой обижда и нарежда политиците, и вече му е фен. На драго сърце ще пуска телевизора си на Би Ти Ви като знае, че Слави отново ще накове някоя „гад“. Подобни тактики са присъщи на всички в този бранш, не само на Трифонов, разбира се“, смята Петров.

Близки до Слави Трифонов обаче са бесни от това изказване и твърдо вярват, че най-разгневен ще бъде Дългия, който наистина бил приел присърце каузата с референдума.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар