Пълен обрат: Анита Мейзер излиза на свобода, прокурори в несвяст! (причината е повече от скандална)

Пълен обрат: Анита Мейзер излиза на свобода, прокурори в несвяст! (причината е повече от скандална)
5 (100%) 3 votes

Анита Мейзер няма да остане в ареста до началото на процеса, успя да се измъкне хитро!

След множество сълзи, драми и дори опасения, че ще умре в ареста, задържаната за убийството на мъжа си Анита Мейзер е на път да излезе на свобода. А близки и познати на жертвата Николай Димов са в ступор, както и прокурори по случая.

Върхът на цинизма е в това, че вместо наровете в ареста или затвора, Анита Мейзер ще търка задни части в меките дивани и кресла на самия формат Вип Брадър 2016, който стартира идната неделя вечер.

Анита Мейзер

Анита Мейзер ще се глези във Вип Брадър, вместо да търка наровете в ареста?!

Продуцентът Нико Тупарев правел всичко по силите си, за да убеди съдиите да позволят на Анита да излезе от килията и да влезе в шоуто му, откъдето не можела нито да избяга, нито да се укрие. Ако това се случи и Мейзер бъде посната под „брадърски арест“, то тя ще се облажи и със сумата от 30 000 лева, разкриват източници от кухнята на медията.

„Това е нечувано! Николай Димов си отиде млад и в разцвета на силите си, а виновницата за това ще се храни с гъши дроб и ще пие Дом Периньон във Вип Брадър. Да, може и да е невинна, но първо трябва да го докаже. Само в България може да се случи нещо подобно и то, защото имала пари и известност“, възмущават се източници, близки до обкръжението на убития Димов.

Според тях Мейзер е постъпила изключително хитро като се е съгласила с участието си във формата още преди гибелта на мъжа си. Припомняме, че преди време тя пак беше канена в Брадъра, но тогава категорично отказа.

Нищо чудно договорът й сега да издейства освобождаването й, а оттам нататък като нищо може и да успее да офейка за Щатите, съмняват се скептично настроени българи.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар