Ива Екимова не може да повярва: Защо това застигна нейната Дара?

Ива Екимова не може да повярва: Защо това застигна нейната Дара?
5 (100%) 3 votes

Ива Екимова не очакваше това

Ива Екимова не може да повярва какво й се струпа на главата. Бившата теливизионерка и преподавател по пиар се похвали в социалната мрежа с успеха на дъщеря си, но обра само негативни коментари.

С цялата радост и гордост на майка бившото момиче на късмета сподели, че дъщеря й Дара е приета в Класическата гимназия, с интензивно изучаване на испански език.

„Испанска паралелка, класическата гимназия! Браво, Дара Екимова! Обичам те и се гордея с теб!”, написа тя на личната си страница във Фейсбук.
Вместо да бъде залята от благопожелания и положителни коментари обаче, хвалбата на Ива Екимова изобщо не се прие по този начин.

Блондинката получи лавина от негативизъм и отрицателни коментари за това, че нейната дъщеря е приета да учи в известното учебно заведение.
Злобари обаче не се спряха с това, а продължиха да се гаврят с щастието на майката. Те злобничко подмятаха защо дъщеря й не е приета в английската гимназия или поне в паралелка с интензивно изучаване на езика на Шекспир.

„Голяма работа, само нейната дъщеря е приета в езикова гимназия. С това ли трябва да се похвали сега, щом няма с нищо друго?”, не спират да коментират в социалната мрежа съгражданите на Ива.

Истината е, че Ива Екимова не е от любимите известни персони в публичното пространство. Особено след като стана известен факта, че двамата с музиканта от „Сленг” Дими били на път да се разведат, преди неговата смърт. Причината била, че тя му изневерила с бившия си приятел Петрозар.

Ива Екимова е горда с дъщеря си

Ива Екимова е горда с дъщеря си

Бизнесменът обаче също я изостави, като я замени с доста по-младата Лили Иванова. Ива Екимова изпадна в дълбока депресия и дълго не излизаше от дома си. Сега обаче блондинката е доволна от резултата на дъщеря си и твърди, че този 15-ти септември завинаги ще остане в сърцето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар