Иван Ласкин избухна: Разкритието му ще ви остави без думи! (още подробности)

Иван Ласкин избухна: Разкритието му ще ви остави без думи! (още подробности)
4.5 (90%) 4 votes

Иван Ласкин винаги е доказвал, че е човек, който не може да си мълчи и подлизурства!

Актьорът Иван Ласкин или момчето на Алекс Сърчаджиева, както го наричат познати и приятели, отново разбуни духовете и взриви обществеността с позицията и коментарите си.

Въпреки че често е сочен като човек, който хич не е за пример – визираме слабостта му към алкохола, той сложи в малкото си джобче стотици страхливи мишлета.

Иван Ласкин

Иван Ласкин призна, че е бил канен да влезе в политиката, но моментално е срещнал здрав отпор

Както вече отлично знаем, Иван Ласкин не може да си мълчи, а този път хвърли бомбата с разкритието, че са го канили да влезе в политиката. Не уточни за коя точно партия става дума, тъй като идеята е била убита още в зародиш.

„Каниха ме, да. Но веднага се намесиха хора, които изреваха: „Как бе, тоя ли?! Че то на него устата не можеш да му затвориш. Не ни трябва такъв“… И, разбира се, че не им трябва. Защото в политиката трябва да си натискаш парцалите, да дремеш като кон на празни ясли и да се съгласяваш с всичко, което ти наредят. Е, да ме цунат по…, аз не съм такъв“, сподели Иван Ласкин.

Мъжът на Алекс Сърчаджиева заяви също, че обмисля сериозно да напише книга за хейтърите в България и за злобата въобще, тъй като очевидно по нашите географски ширини тя се котира най-добре.

„Винаги да оплюеш човека, да го наковеш, а да не погледнеш и да видиш, че ти самият си едно голямо и миризливо… Как е възможно родители да подаряват на щерките си силикон за бала. Ами после, когато след няколко годинки този силикон й се свлече до коленете, какво ще прави това дете?! Но трябва ум за тази работа, който е дефицит при мнозина“, не спира да се ядосва Ласкин.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар