Седмица след края на Митко Цонев: Виж какви ги върши щерка му Деси! (тези снимки потресоха всички)

Седмица след края на Митко Цонев: Виж какви ги върши щерка му Деси! (тези снимки потресоха всички)
4.5 (90%) 6 votes

Дъщерята на Митко Цонев – Деси Цонева отново взриви обществеността и възмути мнозина!

Големият журналист Митко Цонев си отиде едва наскоро, а дъщеря му Деси Цонева за пореден път си навлече гнева и недоволството на българите с постъпките си.

Припомняме, че младата дама се превърна в черната овца още по време на погребението на баща си, когато реши да заснеме прощаването с него чрез дрон. Вместо цветя и венци, присъстващите на опелото бяха подканени да даряват пари, а много от тях цъфнаха на траурното събитие с рокли, по-подходящи за прием или парти.

Митко Цонев

Деси Цонева разгневи потребители само седмица след гибелта на баща си Митко Цонев

Днес бомбата избухна отново, когато дъщерята на Митко Цонев пусна в профила си в мрежата снимка, която потресе всички. На нея тя е ухилена до ушите и позира пред обектива с типичния знак на рокаджийте и металистите.

Направи впечатление и друго – че Деси Цонева отново е потърсила близостта на бившия си мъж и баща на детето й Янчо Таков, който също захилен като зелка до нея, управлява автомобила. Отзад, разбира се, се вози синът им.

„В това нямаше да има нищо лошо, ако само преди седмица Деси Цонева не беше изпратила Митко Цонев. Какво е това безочие и безсрамие?! Толкова ли е трудно да спазиш траура за собствения си родител?! А ако все пак си решил да продължиш нормално живота си, кому е нужно да го правиш обществено достояние. Поне можеше да не качва снимки пред милиони хора“, възмущават се потребители в интернет.

Куфеенето и смеха на Деси Цонева се сториха крайно неподходящи за мнозина

Куфеенето и смеха на Деси Цонева се сториха крайно неподходящи за мнозина – особено в толкова кратък период от случилото се с родителя й

Според Деси Цонева обаче това е било желанието на баща й, който би желал тя да продължи дните си с усмивка, а спомените за него да й носят повече радост, отколкото мъка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар