Шокиращ удар: Този кошмар съсипа Анелия, тя е разбита! (още подробности)

Шокиращ удар: Този кошмар съсипа Анелия, тя е разбита! (още подробности)
4.7 (93.33%) 6 votes

Анелия не иска да повярва, че това е истина, сломена е!

Страшен удар се стовари върху чаровната звезда на Пайнер – Анелия. Певицата е смазана от новината, която не очакваше и на която още не иска да повярва.

А тя е, че голямата й любов в лицето на депутатския син Калоян Арсенов ще вдига сватба. Но… с друга жена. Това разкриха близки до обкръжението на Анелия източници и допълниха, че певицата от доста време насам тайничко се е надявала двамата да се съберат отново.

Анелия

След сватбата на Миро Анелия все повече вярвала, че същото ще се случи и на нея, но уви

Припомняме, че Калоян Арсенов и Анелия изживяха една наистина бурна и много силна любов, но съдбата ги раздели. За кратко впоследствие той се хвана с плеймейтката Елена Кучкова, но това ни най-малко не притеснило изпълнителката.

„Анелия знаеше, че Кучкова изобщо не й е конкуренция и че аферата й с Калоян няма да е за дълго. Той е мъж, който иска не само красива жена до себе си, но и такава, с която да споделя и да си общува, затова и Ани беше спокойна. Днес обаче е съсипана, защото Сара е коренно различна от разните му плеймейтки“, коментират запознати.

Въпросната Сара е красива брюнетка и макар да не е от светските среди на България, то произлиза от доста образовано и заможно семейство. Хората около нея я определят като жена с голямо бъдеще и точно това смазвало певицата.

Очевидно е, че Калоян Арсенов яко е лапнал въдицата по хубавата и умна Сара – дотам, че да й предложи да се оженят. Двамата живеят заедно под един покрив, а Сара успешно движи собствен бизнес.

Тя още таяла чувства към Калоян и се надявала да се съберат отново

Тя още таяла чувства към Калоян и се надявала да се съберат отново

„Анелия знаеше за съжителството им и макар да й тежеше, някак си го приемаше. Но сватба вече е прекалено. Не знаем откъде така отново се влюби в Калоян, може би сватбата на Миро я е накарала да се замисли и да направи равносметка на живота и бъдещето си“, коментират източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар